avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stbilire minori in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stbilire minori in strainatate

revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns:am doi minori care mi -au fost incredintatidupa divort ,fosta sotie are drept de vizita si sa i ia la ea o luna pe an in vacanta de vara si o saptamina in vacanta de craciun,hotarirea a devenit definitiva si irevocabila prin neapelare.daca scot cei doi minori din tara si ne stabilim in spania unde eu muncesc aminteles ca trebuie sa anunt schimbarea domiciliului cum fac asta ca sa nu am probleme ulterior(cum ca nu a fost instiintata fosta sotie)??ca sa ne stabilim in spania e suficient padronamentul meu si a celor doi minori,tinind cont ca locuim intr o casa xare nu e inchiriata ci e a patronilor unde stau gratis??va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 20:25, 24 Iunie 2011
soricelul a scris:

....aminteles ca trebuie sa anunt schimbarea domiciliului cum fac asta ca sa nu am probleme ulterior(cum ca nu a fost instiintata fosta sotie)??.....

O puteti informa in scris (trimiteti o scrisoare recomandata cu confirmare de primire, pastrati dovada trimiterii si o copie dupa scrisoare) sau oral in prezenta unui martor, dati de stire parintilor ei, restului familiei si asa mai departe....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliere pentru copil minor [ plecarea in vacanta in ue] ioanaiuliana ioanaiuliana Sunt bunica unui minor [ bunica din partea tatalui ].Minorul este in ingrijirea noastra inca de la varsta de 5 sau 6 ani . Actual , are 14 ani . Parintii ... (vezi toată discuția)
Minor- schimbare domiciliu minor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua as avea o intrebare am o fata de 8 ani jumate si a fost incredintata tatalui definitiv si irevocabil eu locuiesc in spania iar fostul sot in ... (vezi toată discuția)
Dupa divort ce drepturi are tatal cu privire la copil ionutcrucea ionutcrucea Sunt in divort de comun acord de sotia mea. Problema este ca nu este de acord cu cerintele mele ptr vizita la copil. Eu am cerut: - sa pot lua copilul de ... (vezi toată discuția)