avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate eliana_ary

Activitate eliana_ary

buna ziua,

sunt interesata sa aflu care este procedura de acreditare a unui curs de comunicare (PR) astfel incat la sfarsit sa pot elibera atestate recunoscute de stat.

din pacate nu am gasit pe [ link extern ] .

va multumesc!
buna ziua,

as dori sa stiu ce fel de autorizatii imi trebuie ca sa pot face un garage sales? daca e nevoie neaparat sa am o firma pentru acest lucru (nu stiu ce cod CAEN e necesar in conditiile in care persoane fizice neautorizate ar vinde lucruri din casa lor)

multumesc
buna ziua,

desfasuram un concurs online care va decide la sfarsitul sau, prin tragere la sorti un castigator.

intrebarea mea este cine ma poate ajuta cu validarea regulamentului concursului si a extragerii: un notar, un jurist, un avocat (cine are puterea legala sa o faca)?

multumesc mult!
Răspuns la discuția autorizare cursuri
va multumesc mult pentru detalii. cu toate acestea nu cred ca am explicat eu foarte clar. stiu unde pot face cursul de formator si e in plan :)

intrebarea mea era: odata luata aceasta acreditare cum imi pot acredita /certifica si unul dintre cursurile de comunicare (PR) create de mine? pe scurt as vrea ca cei care participa la cursul meu sa poata beneficia de o diploma recunoscuta.
din cate stiu pentru a putea sustine cursuri pe specializarea mea (comunicare) trebuie sa devin formator (sa obtin o certificare de formator). nu imi este foarte clar care sunt procedurile si cerintele (sau de unde le pot afla) pentru a obtine certificare pentru unul dintre cursurile create de mine.

ma puteti ajuta ?