avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate naciukristik@yahoo.com

Activitate naciukristik@yahoo.com

Problema cu insolventa este grava intr-adevar. Noi avem deja un proces pe rol in care a fost chemat in calitate de parat si vinovatul alaturi de Euroins, dar nu stiu cat va dura pentru ca la primul termen deja s-a solicitat o amanare.
Pentru restul sa dea Dumnezeu sa fie toata lumea sanatoasa pentru ca a fost primul si singurul eveniment de asa natura, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva si mi se pare prea mult sa stai sa te judeci, mai ales in momentul in care timpul nostru este asa cum este, scurt in unele cazuri si foarte lung in altele.
Multumesc mult tuturor!
Multumesc pentru raspunsuri foarte mult! Chiar nu pot spune ca persoanel din masina au scapat usor, sotul meu care era in dreapta va ramane si acum cu o bucatica din stern undeva flotanta, si are si acum dureri in piept,soferul a avut fata, mainile si picioarele umflate, iar cel din spate a ajuns in airbaguri. Masina era nu zdravana foarte zdravana, o limuzina cu un semiblindaj. Ei s-au bucurat de faptul ca erau in picioare si mai ales cand ti se intampla departe de casa si noaptea si mai ales ca cei doi din masina vinovata n-au murit, ca nu s-au suit efectiv pe ei ci doar au fost aruncati departe. Era un S 500, i-a salvat doar masina. Te gandesti ca cel vinovat era un copil de 21 de ani si speri ca va invata ceva, dar numai in Romania cred ca se poate intampla asa ceva.
Dosarul a fost complet, toate bune si frumoase, pana cand cei de la Bucuresti au decis altceva.
Mult succes tututror pagubitilor!
Buna ziua!
De cand m-am inscris pe acest forum am urmarit cu interes si problemele si necazurile altora pentru ca este posibil sa dau de raspunsuri utile si pentru mine. Multumiri d-lor avocati care il modereaza si vreau sa specific faptul ca interventia unor sustinatori ai unor firme de asigurari mi se pare axagerat de deplasata deoarece aceste firme practica niste preturi de dumping in defavoarea firmelor sigure si de buna credinta. Eu una stiu ca merita sa-ti faci un RCA la o asemenea firma, dar ce vina am eu cand unii care nu stiu sa respecte regulile de circulatie au preferat sa-si incheie polite RCA mai ieftine, dar fara nici o acoperire?
Eu sunt deja in proces cu Euroins si voi lupta pana in panzele albe pentru ca stiu ca in accident erau sa moara 3 persoane in masina, dar multumim lui Dumnezeu ca masina era foarte buna, dar nu mai este dupa ce am muncit pentru ea pe rupte.
Mi se pare absurd ca noi sa avem numai obligatii si restul sa se sustraga de la obligatiile lor stupid, evaziv si fara nici o esenta concreta.
O zi buna tuturor!
Răspuns la discuția dosar dauna rca euroins cluj
Oare pe acesti oameni de la aceasta asigurare nu-i verifica nimeni, ie sunt stapanii lumii?
Sotul meu a avut un accident pe 09.05.2010 si dupa ce am asteptat 3 luni ca fraierii, timp in care la ei nu a raspuns nimeni la telefon am primit un raspuns evaziv precum ca nu se putea intampla in conditiile etc etc respective.
La noi a fost dauna totala, fapt pentru care ne-am luat avocat si am dat in judecata atat firma, cat si vinovatul ce a produs accidentul, un pusti care nici marar nu s-a asigurat la stop in ditamai intersectia.
Vorbiti cu un avocat si incercati sa redirectionari solicitarile service-ului catre firma de asigurari, cat si spre vinovat.
Cred ca service-ul ar fi trebuit sa fie mai deschis si mai cooperant si ar fi putut sa includa in cauza sa si firma de asigurari.
Va doresc rabdare si succes!
Răspuns la discuția Probleme Carpatica Asig Sa
O sa asteptati 3 luni, "termenul legal
' in care firma de asigurari isi desfasoara propria ancheta si in final o sa primit un refuz, asa cum se intampla in aproape toate cazurile.
Ascultati ce vi s-a zis, luati-va un avocat pe asigurari si demarati treaba pentru ca ei nu se grabesc sa desbagubeasca.
Mult succes!
Răspuns la discuția despagubiri asigurare euroins
Buna ziua!
Sfatul meu e sa stati calare pe ei ca sa va despagubeasca pentru ca si noi am asteptat 3 luni de zile dupa care, dupa toate demersurile facute si nici o problema la dosar, timp in care Bucurestiul nici nu raspunde la telefon am primit cel mai supid raspuns, precum ca evenimentul nu putea sa aiba in locul si in conditiile prezentate (cu toate ca erau 3 persoane in masina, inclusiv sotul meu), iar in urma expertizei judiciare efectuate de ei probabil ca noi ne-am plantat masina acolo in intersectia unde un tanar nici macar nu s-a asigurat la Stop.
Daca aveti nevoie de masina mergeti pe Casco si lasati firmele de asigurari sa se lupte intre ele, daca nu pregati-va sa primiti suma minima posibila sau nici macar aia.
Noi am ajuns deja in instanta si ne asteptam cuminti termenul (nervi, drumuri, avocat, taxe de timbru,etc)
O zi buna!
Cristina
Răspuns la discuția despagubiri asigurare
Ascultati sfatul care l-ati primit. La CSA nu rezolvati nimic, mai ales ca sunt platiti tot de asiguratori. Luati-va un avocat care va merge la concieliere, daca nu ajungeti in instanta. taxe de timbru, deplasari, martori, stres, nervi, constatari.
Mult succes!
Cristina
Avem un proces pe rol cu firma EUROINS care din cate am inteles da acelasiraspuns si evaziv tututor celor pe care in mod normal ar trebui sa-i despagubeasca si as fi foarte curioasa sa stiu ce istoric si de ce natura exista referitor la aceste procese in vederea despagubirii?
Buna ziua!
Este suficient sa fie chemati ca martori cei aflati in masina si cel care a provocat accidentul, care a re calitate si de parat?
Este adevarat ca constatarile din raportul intocmit la 112 se obtin numai in cazul in care le solicita instanta?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția despagubiri asigurare
Buna ziua!
Ma numesc Cristina si mi-a atras in mod deosebit atentia evenimentul d-voastra si va spun si de ce.
In data de 09.05.2010 sotul meu aflandu-se in masina, dar nu la volan si nefiind singur(3 persoane se aflau in masina)a fost izbit lateral-frontal de o masina care intr-o intersectie unde trebuia sa dea prioritate avand semnul stop i s-a avariat masina in totalitate asa cum reiese si din deviz si din spusele si constatarile agentilor de daune de la [EDITAT]. Cu parere de rau va spun ca am primit acelasi stupid raspuns dupa 3 luni de zile in care nici macar nu s-au obosit sa raspunda la telefon. Am angajat avocat, s-a mers la negociere si acum avem termen in instanta. Deci va trebuie rabdare, bani si timp pentru ca nu cred ca primiti ceva fara o sentinta emisa de instanta.
Sunt sub orice critica!
O zi buna!