buna ziua,in dupa amiaza zilei de sambata 30 oct 2010,sotul meu a fost lovit de o masina asigurata la euroins avand rca si casco din cate am inteles cel vinovat,in masina cu sotul meu se aflau fetita noastra de 5 ani si matusa sotului pe bancheta din spate,in urma impactului ele au acuzat dureri de gat in zona cervicala,am mers la spital am facut toate investigatiile ,rezultatele fiind bune nu au prezentat nici un risc medical grav.in urma accestora conducatorului vinovat i s-a deschis dosar penal pt vatamare corporala a celor 2 .s-a facut constatarea si masuratorile la locul accidentului,au dat declaratii sotul si matusa lui ,urmeaza sa merg eu marti sa dau declaratie ca nu am pretentii la nimik.
acum citind despre cei de la euroins deja ma ia durerea de cap ,masina noastra este destul de avariata in spate avand o valoare de cred ca 20 mil vechi,sotul a fost la reprezentanta peugeot si a intrebat daca lucreaza cu cei de la euroins,si au zis ca da ,dar ei fac masina ,dar pana nu fac acestia plata ei nu ne da masina.in situatia aceasta ce pot face eu ca sa oblig firma celui care ne-a lovit sau soferul vinovat sa plateasca ei reparatiile iar acestia ulterior sa isi recupereze ei banii de la firma lor de asiguare ,eu au si casco.
va rog un sfat ce este de facut in situatia de fatza ca sunt disperata nu am degand sa stau fara masina 3 luni sau mai mult.
va multumesc anticipat.
Asiguratorul va intocmeste un act de constatare , cu care va prezentati la orice service autorizat , predati masina impreuna cu constatarea , si veniti sa o ridicati cand e gata. Alte detalii nu va intereseaza.
da asta stiu ca astea sunt formalitatile,e usor de spus ,dar cei de la service au spus ca nu vor preda masina facuta pana nu asiguratorul nu le face plata pe reparatii.daca acesta intarzie 1 luna,2 sau 3 ,ce este de facut
din pacate sunt vreo 3 societati de asigurare care nu mau au "credit" la service-uri, iar d-stra aveti ghinionul sa asteptati despagubirea de la una dintre ele
daca aveati CASCO, va reparati masina pe aceasta asigurare, iar asiguratorul d-stra facea regres la EUROINS
singura solutie, in cazul in care nu veti gasi un service care sa aiba decontare directa cu EUROINS, este sa achitati despagubirea si sa asteptati banii de la EUROINS
Buna ziua!
Sfatul meu e sa stati calare pe ei ca sa va despagubeasca pentru ca si noi am asteptat 3 luni de zile dupa care, dupa toate demersurile facute si nici o problema la dosar, timp in care Bucurestiul nici nu raspunde la telefon am primit cel mai supid raspuns, precum ca evenimentul nu putea sa aiba in locul si in conditiile prezentate (cu toate ca erau 3 persoane in masina, inclusiv sotul meu), iar in urma expertizei judiciare efectuate de ei probabil ca noi ne-am plantat masina acolo in intersectia unde un tanar nici macar nu s-a asigurat la Stop.
Daca aveti nevoie de masina mergeti pe Casco si lasati firmele de asigurari sa se lupte intre ele, daca nu pregati-va sa primiti suma minima posibila sau nici macar aia.
Noi am ajuns deja in instanta si ne asteptam cuminti termenul (nervi, drumuri, avocat, taxe de timbru,etc)
O zi buna!
Cristina
off deja m-am speriat, problema este ca masina noastra are asigurare in spania nu stiu daca imi pot face masina pe asigurarea mea.asta e singura problema deja ma sperie gandul.nu am degand sa stau cu masina nefacuta 3 luni si in plus nici sa dau eu cel putin 200 de mil sa o fac singur,nu este vorba de o dacie la crae toate sunt ieftine,dar nici cu petice nu o vreau facuta.