avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri asigurare euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri asigurare euroins

buna ziua,in dupa amiaza zilei de sambata 30 oct 2010,sotul meu a fost lovit de o masina asigurata la euroins avand rca si casco din cate am inteles cel vinovat,in masina cu sotul meu se aflau fetita noastra de 5 ani si matusa sotului pe bancheta din spate,in urma impactului ele au acuzat dureri de gat in zona cervicala,am mers la spital am facut toate investigatiile ,rezultatele fiind bune nu au prezentat nici un risc medical grav.in urma accestora conducatorului vinovat i s-a deschis dosar penal pt vatamare corporala a celor 2 .s-a facut constatarea si masuratorile la locul accidentului,au dat declaratii sotul si matusa lui ,urmeaza sa merg eu marti sa dau declaratie ca nu am pretentii la nimik.
acum citind despre cei de la euroins deja ma ia durerea de cap ,masina noastra este destul de avariata in spate avand o valoare de cred ca 20 mil vechi,sotul a fost la reprezentanta peugeot si a intrebat daca lucreaza cu cei de la euroins,si au zis ca da ,dar ei fac masina ,dar pana nu fac acestia plata ei nu ne da masina.in situatia aceasta ce pot face eu ca sa oblig firma celui care ne-a lovit sau soferul vinovat sa plateasca ei reparatiile iar acestia ulterior sa isi recupereze ei banii de la firma lor de asiguare ,eu au si casco.
va rog un sfat ce este de facut in situatia de fatza ca sunt disperata nu am degand sa stau fara masina 3 luni sau mai mult.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
blancanieve1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:02, 3 Noiembrie 2010
Apelarea la reprezentantul roman al asiguratorului dv. din Spania este cel mai bun sfat si se vor deconta asiguratorii intre ei. Ghinionul dv. sa nimeriti una din firmele care in mod inexplicabil de suspect este mentinuta pe piata de CSA, cu tot valul de reclamatii care se abat asupra lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regres casco catre rca-ul vinovatului prietencutine prietencutine Buna dimineata in primul rand, vreau sa aud si eu parerea unor oameni competenti. Ieri am avut un accident, un domn nu a acordat prioritate acrosand o masina ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat norck norck acum 2 luni am avut un accident in care eu sunt pagubitul. a venit politia si mi-a fost recomandat ca mergem sa facem intelegere amiabila (pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)