avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate petrusa

Activitate petrusa

Discuție DEBIT BANCA
in luna august 2009 sotul meu a facut un imprumut la banca numai cu buletinul lui(pt nevoi personale)....in luna iulie 2010 ia venit acs ca mai are de platit ..de atunci nu ia mai venit nimic acs ...(a facut inprumutul pe 5 ani ..a platit numai un an ....cand l-au sunat le-a zis ca nu mai are cu ce plati ..ramasese fara servici ),acum dupa aproape 2ani de zile banca il mai poate da in judecata pt recuperarea datoriei? ....se poate pune sechestru pe bunuri?
multumesc . :(
Răspuns la discuția intabulare teren
este o hotarare definitiva si irevocabila........multumesc pt raspuns.
Răspuns la discuția intabulare teren
am facut un act vanzare-cumparare(bunica mea a dezbatut mostenirea....si ne-a vandut un teren care este extravilan ...acest act l-am facut prin judecatorie).
Buna ziua ,acum un an am cumparat un teren extravilan ,acum vreau sa construiesc o casa pe acel teren ....cum pot face intabularea terenului?. multumesc. :(
Buna seara,am nevoie de ajutorul dv .cu privinta la urmatoarea situatie.
Am o fetita ,si m-am despartit de tatal ei ,tin sa precizez ca nu am fost casatoriti.Locuim in Spania de 5 ani iar fetita sa nascut aici acum 3 ani .Este inregistrata in registrul Spaniol cu numele amandorura.Are certificat de nastere si pasaport romanesc,si este luata in evidenta populatiei in Spania avand si numar de strain.Intrebarea mea este ,trebuie sa fac vreun demers judecatoresc ca sa am custodia totala a copiluli? Va multumesc.
Răspuns la discuția acte pt casa
multumesc ....:(
Discuție acte pt casa
Buna ziua ,ma numesc Petrusa , si am o problema ,sotul meu are ff multe amenzi de circulatie....noi am ridicat o casa(nu am autorizatie de constructie):( ...intrebarea este :daca fac actele la casa pe numele meu ,mi se poate pune sechestru pe casa din cauza amenzilor pe care le are sotul...
va multumesc ,pentru raspuns,mi-ati fost de mare ajutor.
Buna ziua, ma numesc Petrusa,sant casatorita de 6 ani ,si am o fetita de 5 ani ,...in luna octombrie plecam (adica ;eu si fetita) in Spania cu avionul,as vrea sa stiu daca in afara de procura de la sotul meu ,(tatal fetitei mele),.imi mai trebuie si altceva. va multumesc.:stunned: