avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte necesare pt iesirea din tara cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte necesare pt iesirea din tara cu un minor

Buna ziua, ma numesc Petrusa,sant casatorita de 6 ani ,si am o fetita de 5 ani ,...in luna octombrie plecam (adica ;eu si fetita) in Spania cu avionul,as vrea sa stiu daca in afara de procura de la sotul meu ,(tatal fetitei mele),.imi mai trebuie si altceva. va multumesc.:stunned:
Cel mai recent răspuns: petrusa , utilizator 16:51, 13 Octombrie 2010
Pasaport si procura notariala cu acordul tatalui. Altceva nu va trebuie.
va multumesc ,pentru raspuns,mi-ati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesire cu bebelus din tara droni droni Buna ziua As dori sa plec in ianuarie in Italia cu fetita de 6 luni in vacanta de 2 saptamani. Ce acte imi trebuie pentru fetita, tinand cont ca eu am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)