avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte necesare pentru iesire cu bebelus din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte necesare pentru iesire cu bebelus din tara

Buna ziua
As dori sa plec in ianuarie in Italia cu fetita de 6 luni in vacanta de 2 saptamani. Ce acte imi trebuie pentru fetita, tinand cont ca eu am pasaportul expirat. Pot eu iesii doar cu CI?De declaratia notariala de la tata stiu, dar imi trebuie si procura?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:23, 2 Noiembrie 2011
Bebelusul are nevoie de pasaport iar dvs. trebuie sa prezentati la frontiera o declaratie tatalui din care sa rezulte acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei, statul de destinatie si perioada acesteia.
Declaratia se intomeste la notar dupa ce veti avea pasaportul fetitei si documentele de calatorie (bile de avion, tren, etc) pentru ca aceasta trebuie sa contina atat datele de pe pasaport cat si datele de plecare/sosire.
Calatorie placuta!
L.C.
Model declaratie: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)