avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Daniladion

Activitate Daniladion

Răspuns la discuția plangere Cedo
Puteti incerca in Spania un apel sau recurs peste termen sau repunere in termen de apel/recurs. Contactati un avocat din Spania.
Răspuns la discuția masuri de siguranta
Masurile administrative se aplica in cazul contraventiilor!
olimpia_ilie a scris:

Cum sa ramana la copilas, mai avem noi legi permisive dar nici chiar asa. Drogurile vor fi luate din posesia copilului tocmai pt protectia acestuia pt a se preveni punerea lui in pericol, dar aceasta masura nu o putem asimila cu confiscarea speciala.

Sb ce forma daca nu prin confiscare speciala?
Răspuns la discuția Dosar pt. CEDO
De acord cu domnul avocat Lascoschi.
Si atunci dozele raman la copilas?!
Am gresit referitor la internarea medicala! O. K.
Dar ce parere aveti despre urmatoarea speta:

Minor (13 ani), flagrant, vanzare stupefiante. Credeti ca se aplica art. 118 (confiscarea speciala) cu privire la stupefiante ?! (nota bene confiscarea speciala este omasura de siguranta prevazuta in titlul VI C.p.)
Masurile de siguranta se iau fata de persoanele care au comis fapte prevazute de legea penala (art.111 alin. (2) C.p.).
Ungurianu Andreea a scris:

Buna seara!

As vrea sa stiu daca este posibil ca minorilor sub 14 ani sa li se aplice masuri de siguranta.
Va multumesc anticipat!

Vedeti art.162 C.p.p. si art. 113, art. 114 C.p.
Pentru trope_doi. Am spus "Daca " este o alternativa
elena138 a scris:

daniladion a scris:

Doar un mod de a fi. Daca ne-am fi nascut in Africa sau in Insulele Polineziei am fi avut tatuaje, piercing-uri ... si totul ar fi fost normal. Nimeni nu ar fi intrebat "de ce?"
Oare catre asta sa tindem? Sigur, viata reala este o jungla, dar sa o porti pe piele pare cam greu de dus! Apoi, ce pot "spune" despre personalitatea celui care le poarta niste litere chinezesti, tu fiind roman? De ce oamenii fac lucruri ilogice? De ce trebuie sa-ti pui in frunte niste insemne? Ma gandesc la Cain cand scriu asta... totusi, nu vreau sa dau conotatii apocaliptice acestui mesaj, asa ca ma voi mentine rezervata si intaresc, daca mai este cazul, afirmatiile din postul anterior. Mai clar: daca nu poti fi ca persoana, atunci musai sa fii ca insemn!:(

De ce doamnele poarta cercei, inele, margele...?