avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Ana_86

Activitate Ana_86

Nu , prietenul meu are calitatea de invinuit alaturi de alti cativa minori , la vremea aceea .Au fost toti plimbati pe la tribunal un an si jumatate in speranta ca se va prezenta partea vatamata , cetateni straini .Pe fond s-a judecat intr-o singura sedinta si peste zece zile se va da sentinta . problema eca procuratura care cunoaste foarte bine cazul si care a urmarit intregul caz timp de doi ani , datorita declaratiilor si informatiilor prietenului meu a cerut aceeasi incadrare la toti respectiv 5 ani . Prietenul meu a ridicat bani de la banca in 2006 cand era minor , de aproape zece ori ce e drept , dar fara sa stie cu ce se ocupa acel individ , politia a inteles si a apreciat colaborarea . in 2006 nu auzisem de infractiuni pe internet. In timp acest individ , timp de cativa ani a infiintat o adevarata retea care in 2009 abia a fost anihilata . problema si mai grava e ca e tot timpul amenintat de acesti infractori care au stat un an in inchisoare , prietenul meu nu beneficiaza de protectia politiei cu care a colaborat . ce se poate face , a gresit , dar faptele difera de la cer la pamant ... Mai am un articol postat Infractiuni pe internet , Va multumesc
Aici este problema , prietenul meu doar a ridicat bani de la banca pentru un individ care se ocupa de asa ceva . E drept a facuto de cateva ori , cand si-a dat seama ca se intampla ceva nu a mai ridicat bani . A fost chemat la politie unde a recunoscut ca a ridicat acei bani si ca pt acest lucru era remunerat cu mici sume .Acest lucru s-a intamplat la un an de cand facuse el acele comisioane fara sa stie cu ce se ocupa de fapt acel individ .Individul in cauza a format in timp o adevarata retea care afost anihilata datorita declaratiilor date de prietenul meu , dupa alti doi ani in care au fost urmariti de politie si procuratura. Prietenul meu nu a mai avut nici o legatura cu acestia. As vrea sa stiu de ce a fost invinuit cu articolul la care am facut referire deoarece rolul lui era cu totul altul , de sageata , rol stabilit de politie care a apreciat cooperarea acestuia. Avocatul prietenului meu a mentionat ca nu a facut parte din retea ci doar a ridicat bani de cateva ori fara sa stie pentru ce erau acei bani la inceput cand reteaua nu era constituita , a ajutat politia la anihilarea retelei , era minor cand fapta a fost savarsita si este la prima abatere.
Ce inseamna de fapt , cum se traduce respectiva incadrare ? V_as ruga respectuos daca mi_ati putea raspunde in termeni cat mai simpli , deoarece nu cunosc cuvinte sau expresii juridice. va multumesc mult
sunt dinPitesti , motivul divortuluieste adulterul pt ca nu e prima data , dar sigur vafi ultima.... detin dovezi listingul telefonic din contul nostru comun my vodafon famili, inregistrari audio in care sotul adulterin isi povesteste relatia , sms uri , exista probe video , sunt camere de supraveghere la pensiunea unde se distreaza stiu exact ziua si ora , camera inchiriata , nu stiu in ce masura acestea au valoare si cum pot obtine imaginile de la pensiune.... mai am nevoie de martori ?Acestia sunt colegi de ai lui pt ca s a laudat ia servici, dar nu stiu daca vor spune adevarul chiar daca vor jura....va multumesc , cu respect Ana
care sunt pasii pentru a declansa procedura de divort din culpa exclusiva a sotului adulterin , mentionez ca nu este prima data si arre si obiceiul sa paraseasca domicliul conjugal, despre morala , cea crestina .... ce sa zic , parca e alt om , imi spune, ca asa e el , ii plac aventurile, chiar se lauda la colegi si prieteni , nu pot sa descriu ce simt si nu mai am nici putere , nu am fost nici o data intr-un tribunal nu stiu nici cum sa_mi aleg avocatul , va multumesc si nu ma judecati , vreau doar un sfat si asa sunt disperata , aventurile lui m_au facut sa devin depresiva
am inteles ca adulterul nu mai este incriminat , minunat ,dar e corect ?! am auzit ca politia nu se mai ocupa de asa ceva ... trebuie sa ma adresez instantei direct ? pot depune o reclamatie la politie in cazul in care am dovezi listingul telefonic, o inregistrare audio in care sotul meu povesteste una dintre aventuri , sms _uri... nu mi se pare corect si nici nu stiu cum sa procedez , am nevoie de ajutor , va rog mult
Discuție Abuz ?
Am avut o relatie cu un barbat care ma suna si ma ameninta cu un var de al lui , care ar fi comisar de politie , l-a sunat acest comisar de politie si pe seful meu facandu-mi probleme la servici. Exista in orasul meu un comisar cu acest nume si cum pot sa aflu daca este cel real sau prietenul meu se foloseste de numele lui.
Este un abuz din partea comisarului ca se implica direct ?
Unde se incadreaza fapta fostului meu prieten daca face uz de numele comisaului.?