avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate yssalia

Activitate yssalia

Buna ziua
Am pierdut toate actele casei si nu stim cum putem intra in posesia lor mentionam ca nu stim in ce an sa cuparat sau sa facut casa Ce putem face?
multumesc
EXISTA VRO LEGE IN CARE SA SPUNA CA NU POT DA VOIE VECINULUI SA ISI REPARE CASA PRIN CURTEA MES CHIAR DACA EA ESTE PE HOTAR? SI DACA DA CARE ESTE MULTUMESC ANTICIPAT
ca sa raspund la onotificare data de executor privind repararea casei de catre vecinul meu cu care nu sint in relati amiabile ce pot vace?
si exista vro lege prin care sai dau voie sa repare casa dar fara ca el sa intre in curte
este periculos (adica pe perioada procesului pentru granituire pe care la pierdut ma tot amenintat si chiar mi smuls gardul si aruncat cu carbit in curte ).multumes si o zi buna
Discuție repararea casei
buna ziua
am si eu o intrebare , am primit de la vecinul meu o notificare prin executor prin care ma anunta ca vrea sa inte in curte sa repare spatele casei. ( Problema noastra este ca in urma cu 10 ani noi am avut un proces pentru granituire a esit cu tam tam deci a pierdut eu nu vorbec cu el de atunci .) Acum ii dau voie sa isi repare casa dar fara ca el sa intre in curte exista vro lege care sa ma ajute? sau ce ma sfatuiti?
Multumes anticipat si o zi buna va doresc