ca sa raspund la onotificare data de executor privind repararea casei de catre vecinul meu cu care nu sint in relati amiabile ce pot vace?
si exista vro lege prin care sai dau voie sa repare casa dar fara ca el sa intre in curte
este periculos (adica pe perioada procesului pentru granituire pe care la pierdut ma tot amenintat si chiar mi smuls gardul si aruncat cu carbit in curte ).multumes si o zi buna
In baza notificarii,urmeaza sa conveniti cu executorul conditiile in care vor fi executate reparatiile ,avand in vedere relatiile pe care le precizati ca exista in raportul si fata de vecin
O simpla notificare nu inseamna ca sunteti obligat sa ii dati curs. Va puteti prezenta la executor si ii puteti spune ca nu ii dati voie vecinului sa isi repare casa intrand pe proprietatea dvs datorita problemele pe care vi le-a cauzat in timp. Executorul nu poate pune in aplicare decat o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (investita cu titlu executoriu). Pana la existenta unei astfel de hotarari sunteti pe deplin stapan pe situatie. Fiti relaxata si tratati situatia degajat!
Succes!:D
Repararea casei
yssalia
buna ziua
am si eu o intrebare , am primit de la vecinul meu o notificare prin executor prin care ma anunta ca vrea sa inte in curte sa repare spatele casei. ... (vezi toată discuția)