avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare de la executor ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare de la executor ce sa fac?

ca sa raspund la onotificare data de executor privind repararea casei de catre vecinul meu cu care nu sint in relati amiabile ce pot vace?
si exista vro lege prin care sai dau voie sa repare casa dar fara ca el sa intre in curte
este periculos (adica pe perioada procesului pentru granituire pe care la pierdut ma tot amenintat si chiar mi smuls gardul si aruncat cu carbit in curte ).multumes si o zi buna
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:14, 16 Octombrie 2010
In baza notificarii,urmeaza sa conveniti cu executorul conditiile in care vor fi executate reparatiile ,avand in vedere relatiile pe care le precizati ca exista in raportul si fata de vecin
O simpla notificare nu inseamna ca sunteti obligat sa ii dati curs. Va puteti prezenta la executor si ii puteti spune ca nu ii dati voie vecinului sa isi repare casa intrand pe proprietatea dvs datorita problemele pe care vi le-a cauzat in timp. Executorul nu poate pune in aplicare decat o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (investita cu titlu executoriu). Pana la existenta unei astfel de hotarari sunteti pe deplin stapan pe situatie. Fiti relaxata si tratati situatia degajat!
Succes!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repararea casei yssalia yssalia buna ziua am si eu o intrebare , am primit de la vecinul meu o notificare prin executor prin care ma anunta ca vrea sa inte in curte sa repare spatele casei. ... (vezi toată discuția)
Vecin problema simonasimona simonasimona am un vecin care nu are gard la gradina iar vacile se mai duc la el fiind liber ,iar el striga si ma face in tot felul. ce sa fac (vezi toată discuția)
Mirosuri imbietoare de nevoi canine si mure keops_mic keops_mic Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu doua probleme: - un vecin si-a pus mure langa gard la circa 10 cm. Murele au crescut pe gard si au trecut si la mine in ... (vezi toată discuția)