avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repararea casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repararea casei

buna ziua
am si eu o intrebare , am primit de la vecinul meu o notificare prin executor prin care ma anunta ca vrea sa inte in curte sa repare spatele casei. ( Problema noastra este ca in urma cu 10 ani noi am avut un proces pentru granituire a esit cu tam tam deci a pierdut eu nu vorbec cu el de atunci .) Acum ii dau voie sa isi repare casa dar fara ca el sa intre in curte exista vro lege care sa ma ajute? sau ce ma sfatuiti?
Multumes anticipat si o zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 13:04, 15 Octombrie 2010
dumneavoastra nu trebuie sa-i dati voie sa-si repare casa, ci trebuie sa-i permiteti accesul pe terenul d-voastra pentru a-si putea efectua reparatia; daca nu-i dati acordul, veti fi actionata in instanta si va decide un judecator; dar daca va avea castig de cauza, veti plati si cheltuieli de judecata.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la executor ce sa fac? yssalia yssalia ca sa raspund la onotificare data de executor privind repararea casei de catre vecinul meu cu care nu sint in relati amiabile ce pot vace? si exista vro lege ... (vezi toată discuția)
Legi care sa ma ajute yssalia yssalia EXISTA VRO LEGE IN CARE SA SPUNA CA NU POT DA VOIE VECINULUI SA ISI REPARE CASA PRIN CURTEA MES CHIAR DACA EA ESTE PE HOTAR? SI DACA DA CARE ESTE MULTUMESC ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract virgil71 virgil71 Buna ziua. Am incheiat acum 2 ani un contract de proiectare cu un birou de arhitectura. Un contract sumar, fara clauze, doar obiectul contractului, partile ... (vezi toată discuția)