avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate ana.fita

Activitate ana.fita

mi-au luat permisu pe 3 luni la data de 09-09-2010,insa mi-au spus ca daca vreau sa-l primesc pe data de 07-12-2010,trebuie sa dau examen, ,eu sunt din sibiu iar la noi se da examenu doar miercuria,eu am aflat ca trebuie sa dau examen doar vineri in data de 03-12-2010,iar eu pot sa dau examen doar in data de 08-12-2010.asta find a 91 zi,deci imi mai prelungeste termenu pe inca o luna ...eu am permisu de sibiu,buletinu de brasov,permisu mi-a fost luat de politia sibiu...pot sa dau examenu in brasov si sa vin cu examenu luat la politia din sibiu?sau se poate face ceva?va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu mai stiu ce sa fac
va rog spuneti-mi daca mi a luat permisu acum aproape 3 luni pentru ca mi-au expirat numerele rosi de 2 zi,iar procuroru mi-a dat neinceperea urmariri penale........mam dus cu comunicarea la politie iar iei mia dat o alta comunicare cum ca mi-au retinut permisu pe o perioada de 3 luni de zile......jos cu pixu au scris "cu aplicarea art 1061b din oug 1952002",am aintrebat atunci daca trebuie sa dau examen pentru redobandirea permisului,iar ei mi-au spus ca nu am nevoie de examen.azi am fost la ei sa intreb ce acte imi trebuie pentru atunci cand merg dupa permis,iar iei mau intrebat daca am luat testu......problema este ca :in data de 07 luna asta imi expira cele 90 de zile ,iar eu numai pe data de 08 pot sa dau testu,iar iei mi-au spus ca daca trec de 90 de zile degeaba iau testu ca mi se adauga o luna de suspendare......deci va intreb daca se poate face ceva .....orice ......va rog........
o intrebare scurta : daca nu detin niciun act de identitate asupra mea (buletin pasaport ) ci doar cartea de alegator , pot trece vama la bulgari?
Răspuns la discuția indemnizatie pt mamele studente
Am revenit la cursurile de zi odata cu inceperea noului an universitar , octombrie 2010.Era imposibil transferul meu in luna iunie 2010 deoarece ma aflam in desfasurarea anului 2 de studii.Va multumesc din suflet pt raspunsul dvs!
Sunt studenta in anul 3 la zi ,sunt casatorita si insarcinata si ar trebui sa nasc in luna iunie.Am o mica nelamurire in vederea primirii indemnizatiei :dupa primul an absolvit la zi m-am transferat la id ,iar acum am reusit sa ma transfer din noi la zi.Se considera ca am frecventat fara intrerupere studiile?Am dreptul sau nu la indemnizatie?Va rog tare mult sa-mi raspundeti