avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate Mike_passat

Activitate Mike_passat

Răspuns la discuția Mostenire casa
MAMA SI CU MINE SUNTEM PROPRIETARI PE ACT DE VC PE O CASA AN MOGOSOAIA SI CA SA PLEC DE AICI EA VREA SAI CEDEZ PARTEA MEA DIN CASA SI DANSA SA-MI DEA O CASA LA BUFTEA. NU VREA SA FAC ACT DE VC NU STIU DE CE.
INTREBAREA MEA ESTE POT VINDE LA BUFTEA.
MULTUMESC
Discuție Mostenire casa
BUNA ZIUA.
PARINTII MEI VOR CA SA-MI DEA O CASA PRIN DONATIE SAU MOSTENIRE. INTREBAREA MEA ESTE POT VINDE CASA PRIMITA. MENTIONEZ CA AMBII PARINTI TRAIESC.
MULTUMESC.
Răspuns la discuția CASA
Buna seara
Am revenit la aceasta problema cauzata de mama mea.
Am primit o citati cum ca trbuie sa ma prezint la tribunal an luna mai pt ca mama ma da an judecata ca sa ma evacueze din casa.
pe citatie este scris urmatoarele;
DL presedinte
subs xxxxxxxxx {mama] chem an judecata pe mine .pt ca instanta an baza art 673-al 1---673-al 14 c.pr.civ.;raportat la disp. 631-645;art 669-686 C.civ. precum si an baza probelor pe care le vom administra sa dispuna prin hotarare judec.
......sistarea starii de indiviziune asupra imobilului situat an mogosoaiaprin atribuirea acestuia catre subsemnata cu obligarea mea la plata unei sulte corespunzatoare conform valorii din contractul de achizitie.
.....evacuarea paratilor din imobilul proprietatea mea .
.......cu cheltuieli de judecata-taxe timbre.onorarii avocat,expert etc
motivele actiunii
an fapt subsemnata am decis anpreuna cu sotul sa cumparam un imobil ,fat ce sa concretizat.
cu aceasta okazie am decis anpreuna sa facem un gest de omenie catre fiul nostru si am hotarat sa al trecem drept coproprietaran cota egala.
dupa perfectarea actelor a necesitat multiple si costisitoare investitii an aproape un an de zile am cheltuit 20000 E .pe langa ca fiul nostru nu a contribuit cu nici un ban iau o decizie dureroasa de a anainta prezentul demersjuridic, atatal separarii patrimonialedar si la necesitatea evacuarii acestora din casa mea.

UN SFAT VA ROG FRUMOS
Răspuns la discuția CASA
Aceasta era problema,daca mama dovedeste cu acte ca a retras bani din banca pt a cumpara casa poate face ceva an instanta??????
Discuție CASA
Buna seara
mama mea a cumparat o casa si suntem trecuti ambii pe contractul de vanzare cumparare,dupa o cearta ne tot ameninta ca o sa ne dea afara din casa.
INTREBAREA mea este poate sa faca ceva???
Dansa spune ca ne da an judecata si cum noi nu avem cum sa dovedim ca am contribuit cu bani la cumparare ne scoate an strada....
ESTE POSIBIL???????
MULTUMESC
Răspuns la discuția CALOMNIE
Casa estre trecuta pe numele la amandoi an cote egale,nestiind ca se putea trece si ea doar cu o clauza ceva. La anul o sa fac si iesirea din indiviziune.
Discuție CALOMNIE
Buna seara
problema mea este aceasta.
Parintii mei au vandut casa an care locuiam anpreuna cu sora mea si ei binenteles.
Dupa vanzare au promis ca ne cumpara fiecaruia cate o casa cu conditia sa se treaca si ea pe acte ca sa nu vindem casa,sora mea a facut scandal mare si nu a fost de acord,asa ca mama ia dat banii ei.
Eu mai naiv am fost deacord si am gasit o casa cu 8 camere si am zis ca este prea mare si sa stea si ei cu noi .Pe scurt la un an au anceput certurile si ne tot sugereau sa plecam din casa,ca este casa ei si sa ne mutam la tara.Noi nu am fost deacord si au facut reclamatie la politie spunand ca au disparut 2 bratari de aur din casa si ceva haine,au venit cei de la politie si ne-au luat la circa sa ne ia declaratii,de sarbatori noi dadeam declaratii la sectiesi urmeaza sa ne sune sa mergem la detector.O pot da an judecata pe mama pt calomnie???????Asta dupa ce facem testul cu detectorul sa vada femeia ca nu am furat nimic noi.
Scuze daca am scris prea mult dar vroiam sa antelegeti ceva din poveste.
MULTUMESC
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
VA MULTUMESC pt ca mi-ti raspuns si va urez sarbatori fericite si un an nou mai bun.
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Ma pot duce eu sau trebuie sa angajez un avocat?
Casa este P+1 si atat cat la parter si etaj sunt identice ,4 camere jos si 4 sus .
Aveti idee cum se calculeaza taxa de timbru?
MULTUMESC
Buna ziua
Eu si cu mama mea am cumparat o casa ampreuna si locuim toata familia aici, la un an de la cumparare au anceput certurile antre noi,vreau sa stiu ce trebuie sa fac,cum sa ancep procedura pt iesirea din indiviziune.
MULTUMESC