avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate dausioana

Activitate dausioana

Răspuns la discuția Pensie alimentara
din pacate,mama refuza sa se ajunga la un consens pe aceasta tema.poate ia copilul o data pe saptamana cate o zi ..sau sunt chiar si 3 saptamani in care nu ia copilul nici macar o clipa.pricipiul pe care merge ea este acela ca minorul ii este dat ei spre crestere si ingrijire in urma divortului..deci ei i se cuvine pensia alimentara#-o
Răspuns la discuția Pensie alimentara
nu ma deranjeaza faptul sa platesc pensie alimentara in calitatate de tata al minorului,ma deranjeaza faptul ca mama copilului incaseaza banii,iar copilul sta cu parintii mei.dorinta mea este ca mama copilului sa nu mai incaseze acesti bani.in acest sens va rog sa ma sfatuiti.
in cadrul divortului s-a stabilit custodia comuna asupra minorului.domiciliul minorului la mama copilului si obligatia tatalui la plata pensiei alimentare.dupa divort,minorul a locuit si locuieste la bunicii paterni iar mama incaseaza pensia alimentara.ce se poate face in acest caz?va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat
nu sunt divortat dar NU locuiesc de 3 ani impreuna cu sotia si cu copilul.AM PRIMIT O CITATIE pt exercitarea autoritatii parintesti..va rog mult sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna exercitarea autorităţii părinteşti avand in vedere ca nu suntem divortati.
Răspuns la discuția reincredintare minori
copilul vrea la bunici unde defapt a si crescut,dar acestia nu mai vor sa-l creasca.pus in postura de a alege intre mine si tatal lui,il alege pe tata lui.tatal nu prea este de acord.probabil in cazul unui proces va accepta.sau cum se procedeaza,nu stiu
sunt divortata de 3 ani si in urma divortului mi s-a incredintat spre crestere si educare 2 minori care in acest moment au 9 si10 ani.copiluyl cel mare a crescut la parintii mei in tot acest timp.acum eu doresc ca acest copil sa treaca in incredintarea tatalui.cum trebuie sa procedez?ce atrage dupa sine sine acest fapt?va rog mult sa ma ajutati
pt emigrare am nevoie si de viza,nu este suficient doar pasaportul.printre actele pt obtinerii vizei,am sau nu nevoie de acordul tatalui?
DAR PT A EMIGRA,am nevoie de viza si pt copilul minor.pt asta am sau nu nevoie de acordul tatalui?
sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu minorul care mi-a fost incredintat,am nevoie de acordul tatalui copilului??va rog sa ma ajutati
sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu minorul care mi-a fost incredintat,am nevoie de acordul tatalui copilului??va rog sa ma ajutati