avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

in cadrul divortului s-a stabilit custodia comuna asupra minorului.domiciliul minorului la mama copilului si obligatia tatalui la plata pensiei alimentare.dupa divort,minorul a locuit si locuieste la bunicii paterni iar mama incaseaza pensia alimentara.ce se poate face in acest caz?va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat
Sa se ceara in instanta ca locuinta copilului sa fie stabilita si prin hotarare acolo unde sta fizic copilul si ambii parintii sa plateasca pensie.
Sau ce anume doriti sa cereti ?
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
gi-jane2, moderator
nu ma deranjeaza faptul sa platesc pensie alimentara in calitatate de tata al minorului,ma deranjeaza faptul ca mama copilului incaseaza banii,iar copilul sta cu parintii mei.dorinta mea este ca mama copilului sa nu mai incaseze acesti bani.in acest sens va rog sa ma sfatuiti.
Cu mama ati vb despre asta ? Poate ajungeti la un consens .. sa ii depuna eventual intr-un cont pt copil..
Mama nu contribuie cu nimic la intretinerea copiilor ?
din pacate,mama refuza sa se ajunga la un consens pe aceasta tema.poate ia copilul o data pe saptamana cate o zi ..sau sunt chiar si 3 saptamani in care nu ia copilul nici macar o clipa.pricipiul pe care merge ea este acela ca minorul ii este dat ei spre crestere si ingrijire in urma divortului..deci ei i se cuvine pensia alimentara#-o
De cand sta copilul la bunici , de cand ati divortat, de inainte ?
De cat timp locuieste copilul la bunici ?
Cati ani are copilul?







~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! un notar accepta să rezolve desfacerea unei călătorii, ... minerva78 minerva78 Bună seara! Un notar accepta să rezolve desfacerea unei căsătorii, in care exista minor de 7 ani? Minorul se află în grija bunicii de 6 ani. Părinții ... (vezi toată discuția)
Custodie. locuinta copilului alex5 alex5 Buna ziua, in cazul unui divort si a unei custodii comune asupra copilului minor, se poate stabili ca acesta sa stea in mod egal la fiecare din cei doi ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și pensie alimentara DEEAPAN DEEAPAN Am un băiețel de 10 luni, tatăl lui ne-a părăsit de 3 luni noi nefiind căsătoriți locuiam la mine, ce pot face sa obțin custodia copilului ... (vezi toată discuția)