avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate ioanraul

Activitate ioanraul

Discuție pfa-pensionari
un pensionar de boala cu drept de lucru de 4 ore poate sa faca pfa?
Răspuns la discuția ancheta sociala
Ancheta sociala se va efectua la acea adresa mai ales daca veti solicita stabilirea unui program de vizita al minorului, pentru ca instanta sa poata verifica conditiile pe care le puteti oferi minorului in perioadele stabilite conform programului.
da..doresc program de vizita al minorului.apartamentul unde locuiesc momentan in chirie este unul foarte mic cu o singura camera.acest lucru imi va afecta programul de vizita?mentionez faptul ca locuiesc in acest apartament probabil doar pana la terminarea procesului.
Răspuns la discuția ancheta sociala
pai..voi fi intrebat probabil unde locuiesc,nu?
Discuție ancheta sociala
din casatoria mea a rezultat un copil de 4 anisori.vreau sa divortez si am cateva nelamuriri,va rog sa ma ajutati.momentan stau intr-o chirie dar mentionez faptul ca nu am nici un contract de inchiriere pe acest apartament.domiciliul din buletin este domicilul comun.intrebarea mea este daca in cadrul procesului de divort,in momentul anchetei sociale,mi se va cere sa dovedesc unde locuiesc printr-un contract de inchiriere?avand in vedere ca se va efectua ancheta sociala este nevoie sa am acest contract?nu dorec incredintarea minorului dar am inteles ca oricum ancheta sociala se face la ambii soti.
in 12 ianuarie voi avea primul proces pt stabilirea domiciliului copilului la tata,adica la mine.sa inteleg ca dupa acest proces mai trebuie sa cer in alt proces si incredintarea copilului?nu inteleg pt ce mai e nevoie atunci de stabilirea domiciliului copilului la mine daca acest lucru nu inseamna ca acest micut imi este incredintat spre crestere si educare.
am stat in concubinaj cu cineva timp de 4 ani si a rezultat un copil de 4 anisori.in urma cu 2 sapt.mama minorului a parasit locuinta in care stateam in chirie fara sa spuna nimic,luandu-si toate lucrurile personale.a lasat copilul inchis in casa,astfel ca dimineata la ora 6.20 cand m-am intors de la munca,casa era goala si copilul singur in casa..dormea.pt ca stateam in chirie mi-am luat si eu si copilul lucrurile si ne-am mutat la parintii mei,unde am si domiciliul.am facut o plangere la protectia copilului ca sa pot lua copilul cu mine fara sa intervina probleme din partea mamei.am fost la un avocat si i-am spus ca doresc sa-mi fie incredintat copilul mie dat fiind faptul ca mama l-a parasit.avocatul mi-a spus ca pot sa cer doar stabilire domiciliu minor la tata.ce inseamna acest lucru?va rog mult sa ma ajutati.mentionez faptul ca nu am fost casatoriti niciodata
sa inteleg ca "stabilirea domiciliului la tata" nu e suficent?prin asta nu rezulta ca imi este incredintat copilul?
am stat in concubinaj cu cineva timp de 4 ani si a rezultat un copil de 4 anisori.in urma cu 2 sapt.mama minorului a parasit locuinta in care stateam in chirie fara sa spuna nimic,luandu-si toate lucrurile personale.a lasat copilul inchis in casa,astfel ca dimineata la ora 6.20 cand m-am intors de la munca,casa era goala si copilul singur in casa..dormea.pt ca stateam in chirie mi-am luat si eu si copilul lucrurile si ne-am mutat la parintii mei,unde am si domiciliul.am facut o plangere la protectia copilului ca sa pot lua copilul cu mine fara sa intervina probleme din partea mamei.am fost la un avocat si i-am spus ca doresc sa-mi fie incredintat copilul mie dat fiind faptul ca mama l-a parasit.avocatul mi-a spus ca pot sa cer doar stabilire domiciliu minor la tata.ce inseamna acest lucru?va rog mult sa ma ajutati.mentionez faptul ca nu am fost casatoriti niciodata
Discuție partaj
din casatorie a rezultat un copil de 4 anisori.in momentul de fata sunt in proces de divort si apoi urmeaza partajul. tot ce mi se cuvine,absolut tot vreau sa las copilului.va rog mult sa-mi spuneti cum se face partajul in acest sens.este vorba despre un apartament la care mai am de platit inca rate.intentionez sa la platesc eu in intregime pt tot apartamentul dar fac asta pt copil.
ce nu este adevarat?va rog sa ma scuzati dar nu am inteles.
nu este adevarat .
aveti dreptul sa solicitati ca doua wk. pe luna sa luati minorul la dvs. acasa inclusiv.
doar doua ore pe zi , de trei ori pe sapt. chiar este foarte putin.