avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate ANGHELTUDORITA

Activitate ANGHELTUDORITA

un propietar de la etajul 3 al unei asociatii de propietari ,a montat in afara balconului
un suport de uscat rufe murdarindu-i celui de la etajul 2 geamurile(nu stoarece rufele bine).va intreb cui se poate adresa propietarul de la 2 pentru solutionarea acestei probleme ,deoarece nu s-a inteles cu cel de la etajul 3 ,ajungand la cearta.
Va multumesc frumos.
Buna ziua.
doresc sa va pun si eu o intrebare.
Restanta la intretinere se scrie cu rosu sau nu ?
Va multumesc .
Va rog daca-mi dati voie sa va relatez motivul pentru care va cer ajutorul.In urma cu 2 ani mi-a decedat fata de 29 de ani care avea 2 fetite de 4 si respectiv 9 ani,care dupa decesul mamei timp de trei luni , au locuit la mine impreuna cu tatal lor .In urma unor neintelegeri , acesta a plecat cu fetele,eu nu aveam nici un drept legal sa opresc cu forta copii .La scurt timp s-a recasatorit (asta nu m-a deranjat prea mult) ne-a interzis sa mai vedem copii ,chiar si lor le-a interzis sa vorbeasca cu noi.
la inceputul anului scolar am mers la fetita cea mare la scoala sa vorbesc cu ea dar aceasta nu a vrut pe motiv ca nu are voie.Va rog spuneti-mi ce este mai bine sa fac,sunt disperata,dupa ce am pierdut copilul nu pot nici sa-mi vad nepoatele.
ASOCIATIA DE PROPIETARI DIN CARE FAC PARTE SI EU ARE 2 SCARII,SCARA 2 ARE CONTRACT DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE PE SCARA, IAR SCARA 1 NU ARE.CE SE POATE FACE IN CAZUL CAND DIN 12 APARTAMENTE CATE SUNT PE SCARARESPECTIVA,6 PROPIETARI SUNT DE ACORD CU REDESCHIDEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE SI 6 NU SUNT DE ACORD.
CE POATE FACE ADMINISTRATORUL IN ACEST CAZ,PENTRU CA UNII PROPIETARII DAU VINA PE EL CA NU SE IMPLICA IN REZOLVAREA ACESTEI SITUATII,POATE CERE REDESCHIDEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE A ENERGIEI ,FARA ACORDUL A 50+1 DIN VOTURI.VA MULTUMESC.
ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ?