Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si va rog,poate ma puteti ajuta...am fost la un prim interviu de angajare unde salariul mi s-a spus fara sa intreb eu 1100ron,dupa al 2-lea interviu mi s-a spus 1000ron...nu am intrebat care ar fi motivul,gandindu-ma ca si celorlalti li s-a spus la fel...am fost angajata de firma respectiva si in prima zi de lucru,vorbind si cu ceilalti colegi abia angajati(odata cu mine),am aflat ca ei primesc 1100,asa mi se spusese si mie initial...credeti ca este corect,sau ma sfatuiti sa ii intreb pe manager care a fost motul schimbarii salariului meu?!
Am inteles de la un angajat mai vechi ca nu ar avea cum sa imi dea doar 1000 pentru ca ei au un plan de salarizare venit din afara.
Va multumesc frumos!!!
Daca nu am un an la firma de unde am fost dati in somaj,nu pot beneficia de ajutorul de somaj!...am un an fara 2-3 saptamani...shi inainte de a ma angaja la aceasta firma am stat acasa 2 luni....Multumesc!
Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si v-asi ruga daca puteti sa ma ajutati!a-si dori sa stiu in cat timp de la terminarea preavizului,firma la care am lucrat se obliga sa i-si achite toate darile catre cei concediati(salariul pe ultima luna ne-a fost amanat cu 2 saptamani,salariul compensator si garantia)?
Si...daca angajatorul nu mai vrea sa ne dea salariul compensator,cum putem proceda ca sa il obtinem!
Va multumesc anticipat!!!
Buna seara!:sorry:Am si eu o problema si nu prea stiu cum sa procedez!Mi s-a adus la cunostiinta,in scris,ca incepand cu data de... compartimentul unde sunt incadrata isi retrage activitatea...In ultima zi de preaviz,am fost informata(tot in scris)de existenta unui post disponibil cu incadrarea de "lucrator comercial" in noul punct de lucru al societatii(tin sa precizez ca inainte de concediere am lucrat tot ca lucrator comercial)Relocarea va avea loc conform CCMNN Art.80 Alin.1 si 2.In aceasta situatie suntem pusi apx.11 pers.
Nici unul dintre noi nu doreste acest post.A-si dorii sa va intreb daca aceasta hotarare ne va afecta intr-un fel sau altul la obtinerea actelor necesare pentru somaj din partea firmei sau la obtinerea salariului compensator.
Tin sa mai precizez ca raspunsul ni se cere in scris ,in cel mult 3 zile.
Va multumec tare mult si astept raspunsurile si sfaturile dnv!