Am o poprire pe cont din partea unui furnizor,de circa 11 luni,azi a intrat in cont o suma mai consistenta,pot sa transfer in contul din banca salariile pe ultimile 6 luni?exista un temei legal in acest sens?
Multumesc.
Am niste facturi mai vechi neachitate la o alta societate,cu aproximativ 9 luni mi-am mutat sediul societatii mele la o alta adresa,zilele trecute am primit in cutia postala de acasa o ordonanta de plata dar adresata vechiului sediu (factorul postal fiind acelas si la adresa vechiului sediu si la cea unde locuiesc).Dupa cate stiu mai intai trebuia sa primesc de la creditor o somatie de plata,somatie pe care nu am primit-o.
dar care se regaseste in plicul cu ordonanta de plata impreuna cu talonul de confirmare de primire nesemnat de nimeni si care era adresata tot la vechiul sediu.Mentionez ca am schimbat sediul social al firmei atat la Reg.Com.cat si la finante in urma cu 9 luni.
Intrebarea este in ce masura pot face intampinare si daca este un temei legal legat de citare,tinand cont ca se puteau interesa de adresa exacta atat la ORC cat si pe situl de la finantelor.
Mentionez de asemenea caci contractul comercial este semat din partea creditorului de catre un reprezntant zonal si nu de administrator.
Va multumesc anticipat.
Am facut niste modificari in spatiul comercial cu autorizatie de constructie acum 5 ani,dar nu l-am respectat intocmai ,este vorba de o usa pe care am desfintat-o impreuna cu zidul aferent.Tinand cont ca fapta s-a intamplat acum 5 ani ,mai pot fi sanctionat?nu s-a prescris?
Multumesc
intentionez sa vand o parte din spatiu comercial,fapt pentru care un arhitect a facut un releveu cu spatiu existent si l-a prezentat la Cartea Funciara pentru avizare si pentru a primi cele doua nr. de CF dinsticte pentru fiecare parte din spatiu,urmand sa ne prezentam la notar.Intrebarea mea este daca mai este nevoie de Certificatul de Urbanism din partea primariei?
in ce masura "se poate amenda"faptul ca un angajat care practic iti stie toate "secretele"firmei,inclusiv furnizorii si clientii pleaca la o firma cu acelasi profil,la o firma concurenta?