avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata

Am niste facturi mai vechi neachitate la o alta societate,cu aproximativ 9 luni mi-am mutat sediul societatii mele la o alta adresa,zilele trecute am primit in cutia postala de acasa o ordonanta de plata dar adresata vechiului sediu (factorul postal fiind acelas si la adresa vechiului sediu si la cea unde locuiesc).Dupa cate stiu mai intai trebuia sa primesc de la creditor o somatie de plata,somatie pe care nu am primit-o.
dar care se regaseste in plicul cu ordonanta de plata impreuna cu talonul de confirmare de primire nesemnat de nimeni si care era adresata tot la vechiul sediu.Mentionez ca am schimbat sediul social al firmei atat la Reg.Com.cat si la finante in urma cu 9 luni.
Intrebarea este in ce masura pot face intampinare si daca este un temei legal legat de citare,tinand cont ca se puteau interesa de adresa exacta atat la ORC cat si pe situl de la finantelor.
Mentionez de asemenea caci contractul comercial este semat din partea creditorului de catre un reprezntant zonal si nu de administrator.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: biroticatm , utilizator 17:13, 27 Noiembrie 2014
Se pare ca este prea grea intrebarea mea pentru multimea de avocati de pe acest sit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)
Sediu expirat! kikigulea kikigulea Ce e de facut? Am primit o ordonata civila favorabila pe somatia de plata si mi-a trimis judecatoria o adresa cum ca s-a restituit comunicarea emisa ... (vezi toată discuția)
Sediu expirat si mai ales nelegitim Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, In 2010 am cumparat un apt. in care, am aflat mai tarziu, era inregistrat un srl. Intrucat nici pana astazi acest srl nu si-a modificat sediul ... (vezi toată discuția)