Va multumesc,acum am inteles:)
Pai doamna de la acel ghiseu mi-a spus dupa ce am depus actele,cu toate ca la mine la servici(eu lucrand in domeniul sanitar asistent medical)mi-a spus sa vin cu 3 saptamani inainte" sa ma mai invat" nu stiu ce sa invat cu atata vechime :O
Va multumesc pentru raspuns.Pai asta nu inteleg nici eu.............dar oare cui sa ma adresez????Am nascut pe 12.01.2011.
Multumesc.Am inteles asta,dar nu stiu cu cat timp inainte de implinirea de un an al copilului trebuie sa ma intorc la servici?Eu m-as intoarce cu cateva zile,dar mi s-a spus ca cu o luna -doua....X-(
Am intrebat de aceasta perioada acolo unde mi-am depus dosarul pentru CCC si mi-a zis sa ma intorc la serviciu cu 1-2 luni inainte de a implini copilul 1 an.Nu mi se pare corect,inafara ca e prea devreme,apoi de ce CCC beneficiez doar de 10 luni????
As vrea sa stiu ce intelegeti prin noua lege,adica ce inseamna "inainte de implinirea varstei de 1 an al copilului"se poate cu o zi inainte sa te reintorci la servici sau cu cat timp inainte?
Buna ziua!
Parintii mei detin apartamentul lor cu doua camere si mai are o mostenire de la parintii tatalui meu de inca un apartament,dar pentru care nu au acte inca pe numele lor,ci este un contract de intretinere cu "uzufruct"a bunicilor mei.Mentionez ca bunica a decedat de 7 ani,iar actul e din 1991.Acum la "Taxe si impozite"-impozitul e dublu la acest apartament ,cica detine 2 proprietati,dar nu e pe numele parintilor mei inca bunicul e proprietar.
Spuneti-mi va rog e corect?
P.S.Acum 10 ani bunicul nu platea nimic el fiind veteran de razboi i-au pus pe parintii mei sa plateasca cu 5 ani in urma impozitul ,trecandu-i pe ei in paranteza cica.....
Sunt momentan in aceeasi situatie ,dar eu si colegele mele am facut aceasta Facultate pentru un salar mai bun-de ce sa nu recunoastem-B-),si cand am terminat-o in loc sa-mi mareasca salariul,cum s-a facut acu 2 generatii in urma si mai inainte,mi se spune ca tb sa astept 5 ani sa dau din nou principalul cu studii superioare pentru a intra in drepturi.Ce parere aveti????#-o
Va multumesc!
Ma interesa acest raspuns deoarece sunt asistent medical principal postliceala si anul acest am terminat Facultatea de Medicina G.T.Popa Iasi-4 ani asist med generalist.De la personal mi s-a spus ca nu ma poate trece pe studii superioare,deoarece trebuie sa dau din nou gradul principal cu studii superioare,iar pentru acesta tb sa am vechime in munca de 5 ani.Mie nu mi se pare corect ,deoarece este acelasi grad care l-am dat anul trecut....deci nu vad rostul sa pierd atatia bani la salar,avand in vedere faptul ca acum 2 ani toate colegele mele din spital in aceeasi situatie li s-a marit salariul de la sine
Va rog sa-mi spuneti daca odata cu reintoarcerea mea la munca dupa 2 ani concediu crestere copil,plus pre si post natal,ce se pune vechime si ce nu din toate aceste concedii?Vechime in munca.