Va multumesc! Cu respect!
Acum o saptamana am facut cerere si am obtinut o adeverinta de la medicul de familie,conform legii OUG 96/2003 pentru a-mi reduce programul de munca de la 8 ore la 6 ore..pe motive de sanatate...tot de o saptamana directorul mi-a transmis ca are nevoie de aprobarea de mai sus,avand in vedere ca nu este el cel care ia decizii la nivel inalt,si ma amana zilnic...ce ma sfatuti sa fac din punct de vedere legislativ?Va multumesc1
Buna ziua! Prin amabilitatea d-voastra, as dori sa stiu mai exact perioada ori data intrarii mele in concediul prenatal.Avand in vedere ca ma aflu in 20 saptamani,de sarcina nu stiu cum pot calcula ziua sau perioada in care trebuie sa intru in acest concediu de 63 zile..Se poate lua si mai devreme de 33 saptamani,cum mi-a transmis cineva fara a-mi afecta concediu postnatal?:sorry: DPN-ul ar fi pe 25 ianuarie 2014.. Iar in cazul indemnizatiei cum se calculeaza daca net-ul este de 1994 RON(ma refer la CCC de 2 ani)? Va multumesc mult!
Va multumesc din suflet! Toate cele bune!
Intampin o problema destul de mare,deoarece am cumparat un autoturism in luna aprilie.Provenineta autoturismului este din Germania,astfel am circulat cele 3 luni cu numere rosii.Acum insa,dupa ce am fost la RAR,doresc a o inmatricula.Insa,cel care mi-a vandut-o mi-a facut contract de vanzare-cumparare,chiar pe firma la care lucreaza,insa nu pot scoate certificatul fiscal...nu stiu de ce...chiar nu mai doreste sa fie contactat...ce pot face in aceasta situatie? Va rog dati-mi un sfat,va multumesc frumos!
Va rog cineva sa ma ajuteeee!! Suntem in continuare hartuiti prin diverse acuze si cuvinte jicnitoare(nu verbale,ci se lasa de inteles...) nu stiu cum sa procedez...efectiv simt ca nu mai pot...
Buna ziua! Doresc sa va multumesc frumos amandurora pentru raspunsurile prompte pe care mi le-ati dat.Sincera sa fiu,ca si o concluzie a celor citite mai sus,mi-am dat seama ca sunt prea mica in fata unor oameni prea "mari" si ca tot ceeqa ce conteaza sunt "pilele",Din pacate am ajuns o tara de rasul intregii Europe si nu numai.Politicile standard pe care le afiseaza unele "autoritati" nu se mai rezuma doar la politici ci mai degraba se incalca foarte multe amendamente iar noi...numai ca nu avem :"catuse"...in rest...ramanem doar cu incarcatura pe care o avem...va multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si va doresc mult succes in ceea ce intreprindeti!
Buna seara! Mi s-a ivit de curand o problema la locul de munca actual,in sensul ca noua D-na Director ne hartuieste psihic si moral.A preluat postul de aproape un an,deoarece Dl Director dinainte si-a dat demisia.Problema dumneai este ca noi ca si angajati ramasi nu suntem buni,nu ne facem treaba si doreste sa ne elimine pe rand,"cu perdea" pentru a-si aduce dumneaei cunostintele dansei.Doresc sa precizez faptul noi ne indeplinim ca si angajati indatorile dupa fisa postului,ba uneori facem si mai mult deoarece se dau foarte multe decizii,aproape zilnic.Nu ma deranjeaza acest lucru,insa imi doresc sa stiu cum am putea sa scapam de aceste hartuieli care sunt zilnice.Macar cui sa ne putem adresa,noi ca si angajati.Mai doresc sa precizez faptul ca,D-na Director este si o pila foarte importanta a sefilor mari din intreaga Institutie,astfel noi ca si angajati nu putem face nimic atata timp cat totul este in defavoarea noastra.Va multumesc si astept va rog frumos cateva sfaturi,pareri ori unde m-as putea indrepta.O seara buna!
Va multumesc frumos pentru raspuns!
La casatoria civila doresc a-mi pastra si numele meu de familie si sa il iau si pe cel al viitorului meu sot.Intrebare: Sotul meu, isi poate pastra numele sau fara a mai prelua si numele meu? Nu cunosc bine aceasta situatie...
Va multumesc!