avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot obtine un certificat fiscal auto daca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot obtine un certificat fiscal auto daca proprietarul nu mi-l da?

Intampin o problema destul de mare,deoarece am cumparat un autoturism in luna aprilie.Provenineta autoturismului este din Germania,astfel am circulat cele 3 luni cu numere rosii.Acum insa,dupa ce am fost la RAR,doresc a o inmatricula.Insa,cel care mi-a vandut-o mi-a facut contract de vanzare-cumparare,chiar pe firma la care lucreaza,insa nu pot scoate certificatul fiscal...nu stiu de ce...chiar nu mai doreste sa fie contactat...ce pot face in aceasta situatie? Va rog dati-mi un sfat,va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ioana_d2008 , utilizator 14:51, 5 Septembrie 2013
Buba seara .
Daca va evita,nu este semn bun.Va ascunde ceva .
Daca nu puteti sa rezolvati lucrurule pe cale amiabila, angajati un avocat, si faceti plangere la politie pentru inselaciune,sau demarati actiune civila ,pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti in favoarea dvs.
Cu stima,
Marius Bote .
Va multumesc din suflet! Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Masina retinuta de politie elena_alis_27 elena_alis_27 buna ziua si imi cer scuze ca va deranjez si cu problemele mele. am nevoie urgenta de un sfat. acum 1 luna am cumparat o masina care era adusa din germania. ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ionut1978 ionut1978 Buna ziua! Am o rugăminte la dumneavoastră dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ...In luna mai 2014 am achizitionat un autoturism adus din Germania. L-am ... (vezi toată discuția)