buna ziua si imi cer scuze ca va deranjez si cu problemele mele. am nevoie urgenta de un sfat. acum 1 luna am cumparat o masina care era adusa din germania. cel care mi-a vandut-o mi-a zis ca are procura de la cel pe numele caruia era contractul de vanzare cumparare. am facut un contract de vanzare-cumparare, am fost cu ea la RAR, apoi am inscris-o. am ridicat numere, talon, cartea masinii de romania. saptamana trecuta am primit acasa o citatie sa ma prezint la politie cu toate actele masinii. cand m-am dus acolo, mi s-a spus sa vin cu masina ca confrunte seriile si daca sunt bune pot pleca ( evident, cu tot cu masina). cand m-am intors cu masina i-au facut poze si mi-au retinut-o cu toate actele pe care le aveam. am aflat ca cel care mi-a vandut-o nu avea aprobarea proprietarului sa o vanda si ca masina face parte dintr-un dosar de " abuz de incredere". mi-au spus ca cei doi se vor judeca, iar mie o sa-mi lase masina in custodie procurorul, in 48 de ore de la retinere si pana se termina procesul nu am voie sa o instrainez. problema e ca au trecut de mult cele 48 ore, i-am sunat si ma tot ametesc : ca nu a semnat procurorul, ca mai au de facut niste anchete, ca trebuie sa scoata dosarul de inmatriculare etc. nu stiu ce sa fac. va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, daca e nevoie de avocat si ce altceva mai e de facut. va multumesc anticipat, alis tugui
Masina furata
b72wbd
in data de 05.11.2011 am achizionat un AUTO din Romania de la un cetatean roman care la randul lui a cumparat-o de la alt cetatean roman. masina este ... (vezi toată discuția)