avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Monika007

Activitate Monika007

Buna ziua! Am o intrebare legata de concediu de odihna! Daca imi iau 5 zile de concediu cum ar veni de luni pana vineri, sambata si duminica trebuie sa ma intorc la servici? Este o lege care prevede acest lucru? Multumesc!
Buna ziua!Am o intrebare,indemnizația de creștere copil este sistata de pe data de 1.08.2020,eu in luna august primesc indemnizația de pe luna iulie?Se plătește cu o luna in urma?Multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua!Am o intrebare,sunt in somaj tehnic din data de 23 .03.2020!As vrea sa stiu,voi primi bani luna aceasta?Șomajul tehnic v-a fi platit pe toata luna Aprilie sau pe zilele ce au rămas din martie?Multumesc mult!
Buna ziua, am o intrebare!De la 1 ianuarie s-a mărit salariul minim pe economie, se mărește și indemnizația de creștere copil?
Multumesc frumos
Si ei pot sa-mi trimita decizia de prelungire a maternitati?
Da dar trebuie sa fac si o cerere catre angajator de prelungire a suspendarii CIM pana la implinirea varstei copilului de 3 ani si firma este in faliment, nu stiu ce se poate face in situatia asta
Fetita are certificat de handicap dar nu stiu cum sa procedez in situatia asta?
Chiar daca firma a intrat in faliment?
Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea postului meu, firma la care lucram a fost preluata de alta firma. Eu mi-am operat fetita luna aceasta pe cord deschis la Targu Mures, eav este incadrata si in grad de handicap. Intrebarea mea este, pot sa-mi prelungesc concediu de maternitate de la 2 ani la 3 ani in situatia asta????