Buna ziua! Am o intrebare legata de concediu de odihna! Daca imi iau 5 zile de concediu cum ar veni de luni pana vineri, sambata si duminica trebuie sa ma intorc la servici? Este o lege care prevede acest lucru? Multumesc!
Buna ziua!Am o intrebare,indemnizația de creștere copil este sistata de pe data de 1.08.2020,eu in luna august primesc indemnizația de pe luna iulie?Se plătește cu o luna in urma?Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua!Am o intrebare,sunt in somaj tehnic din data de 23 .03.2020!As vrea sa stiu,voi primi bani luna aceasta?Șomajul tehnic v-a fi platit pe toata luna Aprilie sau pe zilele ce au rămas din martie?Multumesc mult!
Da dar trebuie sa fac si o cerere catre angajator de prelungire a suspendarii CIM pana la implinirea varstei copilului de 3 ani si firma este in faliment, nu stiu ce se poate face in situatia asta
Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea postului meu, firma la care lucram a fost preluata de alta firma. Eu mi-am operat fetita luna aceasta pe cord deschis la Targu Mures, eav este incadrata si in grad de handicap. Intrebarea mea este, pot sa-mi prelungesc concediu de maternitate de la 2 ani la 3 ani in situatia asta????