avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate mariusfree

Activitate mariusfree

In ce modalitate pot obtine un imobil in cazul in care persoana cu care ma casatoresc are urmasi si nu vrea sa lase lor imobilul , .multumesc anticipat .

Discuție ordonanta 41
va rog sa ma lamuriti daca mai este in vigoare ordonanta 41 si cum pot beneficia de ea in conditiile in care Primaria sustine ca nu mai este in vigoare ea totusi nefiind abrogata - -.ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr.41 din 15 martie 2001 privind acordarea ...
Aprobată cu modificări: L. nr.526/2001, pentru aprobarea Ordonanţei de ...
m.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?tip=18...41...2001 - În cache
Am avut drept de somaj si nu am putut sa beneficiez de el intrucat in momentul in care am vrut sa depun actele aveam de platit o amenda administrativa. Am o cerere la administratia fiscala de unde trebuia sa mi se elibereze o adeverinta.Mi sa raspuns ca voi beneficia de adeverinta cand imi voi achita amenda.Am solicitat sa mi se retina din somaj fara succes insa . ce mai e de facut daca se mai poate face ceva,macar sa pot trece in cartea de munca perioada de somaj intrucat au trecut 5 ani, multumesc
As dori daca ma poate lamuri concret cineva daca functia de administrator public la primarie (angajat ca personal contractual) este incompatibila cu functii in consiliile de administratie ale unor societati ca: -Regia autonoma a apei, Spital Municipal etc. Multumesc