avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... dobandire imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

dobandire imobil

In ce modalitate pot obtine un imobil in cazul in care persoana cu care ma casatoresc are urmasi si nu vrea sa lase lor imobilul , .multumesc anticipat .

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:14, 17 Martie 2012
Daca persoana in cauza detine tilul de proprietate exclusiva asupra imobilului,are posbilitatea sa dispuna de acesta dupa cum doreste
Are posibilitatea sa contacteze notar cu care sa incheie document autentificat astfel incat sa transfere dreptul de proprietate asupra imobilului in favoarea cui doreste si in conditiile pe care intelege sa le impuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare legata de vanzarea-cumpararea ... Panda Bear Panda Bear Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare legata de vanzarea-cumpararea unui imobil. Mama mea doreste sa imi transfere dreptul de proprietate exclusiva ... (vezi toată discuția)
Partaj in timpul casniciei pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Sotul meu doreste sa achizitioneze un imobil din bani obtinuti din dividende si dorim ca aceasta proprietate sa fie exclusiv a dansului. Exista ... (vezi toată discuția)
Indrumari fgeorgeta fgeorgeta Sotul a decedat precum si fiul . Ca mostenitori pentru dezbaterea succesiuni au ramas numai fiica si nepotul in varsta de 11 ani din prima casatorie a ... (vezi toată discuția)