avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters174925

Activitate ContSters174925

Răspuns la discuția Accident auto, refuz RCA
Daca politia a stabilit ca vinovat este cealalta persoana si aveti o copie a politei RCA a vonovatului, puteti deschide dosar de dauna.
Daca nu aveati o polita RCA valabila pentru ziua in care s-a produs accidentul, va trebui din pacate sa suportati daunele.
Răspuns la discuția Asigurarea obligatorie PAD
Cat timp aveti de restituit bancii sume aferente creditului, orice asigurare este cesionata in limita soldului restant. Numai in cazul in care va achitati integral creditul, atunci beneficiile asigurarii in cazul producerii unui risc asigurat vor fi redirectionate catre dumneavoastra.
Răspuns la discuția Asigurare CASCO
Procentul de 60% se refera la declararea daunei ca fiind totala...nicidecum ca aceasta va fi valoarea la care sunteti despagubit. Valoarea epavei este 20-25% din suma asigurata, astfel incat in mod normal va trebui sa primiti 75-80%, sau 100% caz in care epava va ramane la asigurator.
Analizati cu atentie contractul si veti regasi acolo valorile de rascumparare in functie de anul in care doriti sa va retrageti.
Răspuns la discuția Neplata daune firma de asigurari
In mod normal, dupa ce service-ul a emis devizul de reparatie, asiguratorul ar fi trebuit sa ia la cunostinta si sa fie de acord cu suma respectiva, mai ales daca este un service agreat si sa nu inceapa reparatia pana nu are un acord din partea asiguratorului.Daca ati semnat un angajament de plata fata de service, in acest caz va trebui sa achitati suma respectiva.
Răspuns la discuția Despagubire
Daca aveti o polita de raspundere civila a transportatorului...da, se poate acorda despagubire.
Răspuns la discuția Asigurare persoane tinere
Pentru a incheia polita RCA pe numele altei persoane, va trebui sa realizati transferul de proprietate.
Din pacate nu se poate face nimic in acest caz. Aveti 2 variante: achitati polita RCA in continuare pe numele dvs., iar daca nu aveti daune, anul urmator veti fi incadrat intr-o clasa superioara de bonus si primiti reducere, sau faceti transfer de proprietate pe o persoana cu varsta mai mare (de preferat pensionar).
Răspuns la discuția Asigurare locuinta facultativa
Asa este, anul trecut au avut loc modificari legislative prin care suntem cu totii obligati sa incheiem si asigurarea PAD, chiar daca detinem o polita facultativa.