avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate cryyss_m

Activitate cryyss_m

Reclamantul sustine faptul ca un drum (neesential despre care este vorba-recent construit) trece abuziv peste terenul proprietatea sa. Obiectul dosarului il constituie granituirea. S-a intocmit un prim raport de expertiza si mai apoi si contraexpertiza, din cele doua rapoarte rezulta faptul ca intr-adevar ar fi vorba de 2 mp, despre care expertii spun in raport ca reprezinta tolerante admise in masuratorile topo. Avocatul reclamantului depune numeroase obiectiuni la rapoartele de expertiza, la care expertii ajung tot la aceeasi concluzie, respectiv cei 2 mp. Care ar fi practica judiciara si ce ar mai fi de facut?
Care este procedura exacta dupa trimiterea de ofertant la CNSC si la autoritatea contractanta a Contestatiei (cu privire la respingerea ofertei ca neconforma) si raspunsul cu punctul de vedere al autoritatii contractante??? Dupa primirea punctului de vedere mai trebuie formulat vreun raspuns sau se asteapta decizia CNSC?
Multumesc frumos!:D
Proiectul este finantat prin fondul FEADR masura 322
Buna ziua. Am si eu o nelamurire...in cadrul unor licitatii finantate prin programul FEADR (fonduri europene), privind servicii de consultanta privind managementul investitiei pentru proiect integrat se cere ca si personal cheie Expert Juridic si Expert economico - financiar. Intrebarea mea este urmatoarea: Avem jurist in cadrul firmei, absolvent al Facultatii de Drept si Contabil - Economist, absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, este suficienta absolvirea celor 2 facultati pentru a fi Expert Juridic si Expert economico - financiar? Sau mai este nevoie de anumite cursuri pentru a deveni expert? Mentionez faptul ca in Fisa de date a achizitiei nu se mentioneaza niciun curs in mod special, ci doar absolvent al unei facultati de profil si minim 3 ani vechime in campul muncii.Astept raspuns, idei orice! Multumesc
Am partcipiat la o licitatie in care in Fisa de Date era prevazuta o Autorizatie de Functionare pentru Documentele de calificare.Firma este SRL cu domeniu de activitate: consultanta in drumuri si autostrazi. 7112 Activitati de inginerie si consultanta tehnica in domeniul acestora, codul CAEN - activitate principala - Chiar este nevoie de o astlef de autorizatie pentru asa ceva?
Au vreo relevanta si activitatile secundare trecute in certificatul constatator de la ORC pentru aceasta Autorizatie de functionare sau nu?
Răspuns la discuția As vrea sa ma inscriu in CCJ
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Buna, sunt angajata ca si Jurist in contractul de munca de 1 an (de la 1 Oct. 2009) si as vrea acum sa ma inscriu in CCJ, oare mi se accepta vechimea de un an ca si Jurist pentru a nu mai fii nevoita sa astept doi ani pana la DEF? Daca stie cineva va rog mult sa-mi scrieti. Va multumesc!