avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate Blondya

Activitate Blondya

Discuție PENSIE
Buna,
Pot actiona casa de Pensii Sector 1 in instanta deoarece de 4 luni nu-mi aplica recalcularea pensiei anticipate partial prin reducerea coeficientului de penalizare conform legii 216/2017?

Multumesc mult
Răspuns la discuția INSOLVENTA
Thanks...sunteti o draguta!!......
Aceasta fiind in Sinaia ( o garsoniera intr-un complex nou) ........daca va pasioneaza muntele, in momentul in care vor fi gata utilitatile ( nu este inca incalzire, respectiv gazele pentru centrala de bloc), va pot oferi cheile, sa mergeti cu familia, intr-un w-end.......
Meanwile...poate va mai solicit cite-o consultatie, remarc cu satisfactie ca sunteti in tema cu subiectul , iar situatia e inca departe de a fi pe deplin lamurita si incheiata!!

Numai bine, tinem legatura.....
Răspuns la discuția INSOLVENTA
Va multumesc mult, Doamna Elena!!.....
......mi-ati luat o piatra de pe suflet......
Tot aud zvonuri ca orice cvc poate fi atacat...in special in astfel de situatii "tulburi" de insolventa cu 'alunecari" spre faliment !
Inteleg deci ca banca va putea executa doar apartamentele ramase fara transferul proprietatii catre promitenti cumparatori ( fie datorita faptului ca acestia nu mai achita restul de bani, fie datorita faptului ca unele apartam. nu au fost inca terminate- nu au intabulari ), corect?
Noi, cei 45 care am semnat cvc-urile vom "imparti" deci deci complexul cu banca? Oare cum vom imparti cheltuielile comune ale blocului??Interesant......am sa am placerea de a va tine la curent..'
Numai bine,

Blondya.

Suntem multi proprietari de case de vacanta.....
La munte, la mare, peste tot. Putem infiinta o asociatie a "Proprietarilor de Vacante".....si sa ne cazam, pe baza de reciprocitate cite-o saptamina unii la altii?? Exista asa ceva, un site specializat, ceva??

Merci,

:P
Hello.....
Intr-un bloc de170 apartamente, suntem doar vreo 60 care am semnat CVC. Nu avem inca gaze, dispunem doar de curent electric si apa rece.
Putem infiinta in acest moment/ in aceste conditii o asociatie de locatari??

Multumesc.

:P
Discuție INSOLVENTA
Buna,

Firma dezvoltatoare fiind in insolventa /reorganizare, am semnat CVC cu Administratorul Judiciar al firmei de insolventa ( achitasem integral apartamentul din 2008). Extrasul de carte funciara al apartamentului a iesit curat, liber de sarcini. Mai exista vreo posibilitate ca banca care a avut ipoteca de grad 1 pe apartament sa atace contractele de vinzare cumparare(CVC)??
Daca da, ce se va putea face impotriva acesteia?

Va multumesc,
Much obliged.....:P