avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE

Buna,
Pot actiona casa de Pensii Sector 1 in instanta deoarece de 4 luni nu-mi aplica recalcularea pensiei anticipate partial prin reducerea coeficientului de penalizare conform legii 216/2017?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 15 Martie 2018
Puteti actiona in instanta.

Potrivit art.21 din Constituţia României, „Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru
apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime. Nicio lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in contextul de azi,pot sa dau in judecata casa de ... gigimitica gigimitica Buna ziua! In contextul de azi,pot sa dau in judecata casa de pensii pentru ca nu mi/a marit pensia conform legii actuale prin cresterea punctului de pensie? ... (vezi toată discuția)
Imi pot da angajatorul in judecata? elims elims doresc sa imi revendic niste drepturi legale si ma intreb daca exista vreo restrictie legala care sa ma impiedice sa imi dau angajatorul in judecata in timp ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost dat în judecata de o persoana dacă pierde ... Ionuț iulian Ionuț iulian Buna ziua am fost dat în judecata de o persoana dacă pierde procesul pot sa ai cer ceva daune ca ma purtat pe drumuri degeaba (vezi toată discuția)