avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate mariannet

Activitate mariannet

Buna ziua am un proces pe rol la care sa dispus Suspendă judecarea cauzei în baza dispoziţiilor art. 1551 Cod Proc. Civ datorita faptului ca nu sa putut face dovada domicililui paratilor .
Mentionez ca am deschis acest proces deoarece dupa cumpararea unui apartament fostii propietari au refuzat predarea imobilului .Am recurs la ordonanta presedentiala si am evacuat fostii propietari dupa care nu am mai avut nici un fel de contact cu fostii propietari actuali parati.In urma cererii instantei avocatul a recurs la politie pentru a afla noul domiciliu al paratilor acestia figurand inca cu adresa la fostul imobil,raspunsul Politiei nu a a adus nici o clarificare privind noua adresa a paratilor drept pentru care acestia nu sau prezentat la nici una dintre infatisari.Dat fiind faptul ca instanta a decis Suspendă judecarea cauzei în baza dispoziţiilor art. 1551 Cod Proc. Civ ce inseamna asta pentru mine care in acest moment ma aflu in posesia propietatii legal dobandite si demostrate in fata judecatorului
Va multumesc,
Dupa ani de zile in care am lucrat cu BRD ma trezesc zilele astea ca transferurile pe care le fac catre beneficiari sunt furate de fiecare data prin practicarea unui asa zis comision la incasare .practic pentru sumele de bani pe care o persoana le aduce la banca sa prin transfer de la alta banca acesta plateste un comision desi pentru efectuarea transferului cel care a facut transferul a platit deja .
Intrebarea este conform carei legi ale Comunitatii Europene sau Directive e posil acest Furt .in opinia mea acest lucru este un Furt la propietate (propietatea fiind suma de bani pe care eu o transfer catre alta persoana )
Va multumesc si astrept opinii.
Buna ziua ,doresc o lamurire in vederea pensionarii anticipate .Am vechime in munca 28 ani si varsta de 56 ani si sunt femeie .Vechimea in munca o am cu intreruperi pentru diverse perioade de timp in care ma-m aflat in concediul pentru ingrijirea copiilor in numar de 3
Va multumesc ,
Discuție Evacuare silita
Buna ziua , Anul trecut in luna septembrie am cumparat un apartament prin inputernicit, la data la care trebuia sa intru in posessia imobilului fostii propietari au refuzat predarea acestuia drept pentru care am solicitat instantei evacuarea lor prin ordonanta presedentiala lucru care a fost pus in practica in luna decembrie .
In urma evacuarii bunurile fostilor propietari au fost scoase din apartament si duse in uscator la cererea si recomandarea executorului judecatoresc .
In acest moment vecinii exercita presiuni asupra noastra ca sa scoatem lucrurile fostilor propietari din uscator ,pana in acest moment am evitat acest lucru asteptand sa le recupereze propietarii.Intrebarea este conform legii cat timp suntem obligati sa pastram lucrurile si daca conform legii putem noi sa scoatem si eventual sa le aruncam .
Va multumesc Mult,
buna ziua am cumparat un apartament prin agentie de la o batrana si cei 2 fii ai ei care aveau o datorie la banca de 12000 de euro banca incepand procedurile de executare si la asociatie de 17000 de ron care la randul ei incepuse procedurile de executare ,toate au mers bine pana in momentul in care dupa plata apartamentului in notarului si trecerea perioadei pentru a se muta repectivii refuza sa plece din apartament am sesizat politia am inceput procedurile la judecatorie si la procuratura ,dar problema este ca au devastat apartamentul desi locuiesc in el ,au spart geamurile la 2 camere au vandut toate caloriferele fara sa blindeze tevile si acuma toata scara nu are caldura pentru ca in momentul in care au dat drumul la caldura a inceput sa curga apa si sa inundat tot apartamentul,intrebarea este care este solutia pentru a putea intra in posesia de fapt a apartamentului si daca fac reclamatie la politie pentru inselaciune contra lor ,politia va face demersurile legale sau ca si pana acuma vor motiva ca nu este competenta lor si nu ma ajuta cu nimic
va multumeswc