avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... comisioane Ilegale Banci
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

comisioane Ilegale Banci

Dupa ani de zile in care am lucrat cu BRD ma trezesc zilele astea ca transferurile pe care le fac catre beneficiari sunt furate de fiecare data prin practicarea unui asa zis comision la incasare .practic pentru sumele de bani pe care o persoana le aduce la banca sa prin transfer de la alta banca acesta plateste un comision desi pentru efectuarea transferului cel care a facut transferul a platit deja .
Intrebarea este conform carei legi ale Comunitatii Europene sau Directive e posil acest Furt .in opinia mea acest lucru este un Furt la propietate (propietatea fiind suma de bani pe care eu o transfer catre alta persoana )
Va multumesc si astrept opinii.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 06:53, 30 Iunie 2011
asta e sport national in romania. bancheru' ia din banii clientilor (romanilor) de cate ori are ocazia.
nu-i zice furt... e "comision" de incasare/retragere/transfer/plata/numarare bani...
in suma fixa, variabila, cum ii vine mai bine lui, bancherului...
din pacate sunt tolerati asa, n-aveti ce sa le faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere in cont bancar asociatie proprietari cyan cyan Pentru plata intretinerii direct in contul bancar al asociatiei de proprietari este suficient sa fie indicat doar contul IBAn sau trebuie trecut si CUI-ul? (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli comune intr-o asociatie de proprietari pvstefanes pvstefanes Sunt propietarul unui ap. intr-un bloc cu 20 ap. Am ales pentru plata cheltuielilor modalitatea de transfer bancar online. La transferul sumei in contul ... (vezi toată discuția)