Buna ziua , Anul trecut in luna septembrie am cumparat un apartament prin inputernicit, la data la care trebuia sa intru in posessia imobilului fostii propietari au refuzat predarea acestuia drept pentru care am solicitat instantei evacuarea lor prin ordonanta presedentiala lucru care a fost pus in practica in luna decembrie .
In urma evacuarii bunurile fostilor propietari au fost scoase din apartament si duse in uscator la cererea si recomandarea executorului judecatoresc .
In acest moment vecinii exercita presiuni asupra noastra ca sa scoatem lucrurile fostilor propietari din uscator ,pana in acest moment am evitat acest lucru asteptand sa le recupereze propietarii.Intrebarea este conform legii cat timp suntem obligati sa pastram lucrurile si daca conform legii putem noi sa scoatem si eventual sa le aruncam .
Va multumesc Mult,
Nu exista dispozitie care sa prevada utilizarea unui spatiu parte comuna drept spatiu pentru depozitarea de bunuri proprietate privata
Se impune sa notificati proprietarul bunurilor ,ca in termen scurt sa ridice bunurile
Nu aveti dreptul legal sa aruncati bunurile ce constituie proprietatea altor persoane,
mai ales daca nu detineti acordul acestora
Evacuare fortata
In cazul in care eu am viza flotant in apartamentul in care locuiesc..si nu doresc eliberarea lui decat in momentul expirarii vizei, sub ce forma se poate ... (vezi toată discuția)