avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare (executare silita)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare (executare silita)

buna ziua am cumparat un apartament prin agentie de la o batrana si cei 2 fii ai ei care aveau o datorie la banca de 12000 de euro banca incepand procedurile de executare si la asociatie de 17000 de ron care la randul ei incepuse procedurile de executare ,toate au mers bine pana in momentul in care dupa plata apartamentului in notarului si trecerea perioadei pentru a se muta repectivii refuza sa plece din apartament am sesizat politia am inceput procedurile la judecatorie si la procuratura ,dar problema este ca au devastat apartamentul desi locuiesc in el ,au spart geamurile la 2 camere au vandut toate caloriferele fara sa blindeze tevile si acuma toata scara nu are caldura pentru ca in momentul in care au dat drumul la caldura a inceput sa curga apa si sa inundat tot apartamentul,intrebarea este care este solutia pentru a putea intra in posesia de fapt a apartamentului si daca fac reclamatie la politie pentru inselaciune contra lor ,politia va face demersurile legale sau ca si pana acuma vor motiva ca nu este competenta lor si nu ma ajuta cu nimic
va multumeswc
Cel mai recent răspuns: avocatbadoiu , utilizator 19:56, 30 Octombrie 2010
faceti plangere penala pt savarsirea infractiunii de distrugere.actiune in evacuare ati promovat in instanta?
Solicitati instantei pe calea ordonantei presedintiale evacuarea persoanelor respective, cu dovedirea faptului ca sunteti proprietar, iar vanzatorii s-au obligat sa predea apartamentul la o data anteioara(contractul autentic) si cu dovada ca ramanerea lor accolo reprezinta pericol pt integritatea apartamentului si linistea vecinilor.
Nu se fac vinovati de infractiunea de inselaciune prin refuzul de a parasi apartamentul.
Inselaciune ar fi daca nu ati fi stiut de executari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu colaboreaza ContSters335168 ContSters335168 Buna ziua Acum 3 luni am cumparat un apartament si am inceput renovarea .Mentionez ca apartamentul are nevoie de renovare totala ,a fost neglijat de ... (vezi toată discuția)
Lipsa caldurii in apartament din pricina vecinilor care nu permit reparatii locatar1 locatar1 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc vechi, unde tevile si conductele cedeaza sau se infunda in mod constant. Aceasta este si situatia mea. Cand s-a dat drumul ... (vezi toată discuția)
Sigilare calorifer radet catalin2011 catalin2011 Buna ziua , exista vreo procedura de sigilare (nu procedura de debransare) a caloriferelor RADET ? Este vorba de un apartament nelocuit , in primavara - in ... (vezi toată discuția)