avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate dady72

Activitate dady72

Discuție somaj
Dupa CCC de pana la 2 ani, la reintoarcerea la serviciu am fost "fortata" sa iau decizia de a renunta la post si de a ma angaja in alta parte. La noul loc de munca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 6 luni. Daca CIM nu se va prelungi am dreptul la somaj?
Multumesc.
Pe data de 5 nov implineste copilul 2 ani.La firma mi s-a spus ca nu au bani sa ma plateasca , intre timp mi-am gasit alt loc de munca dar mai dureaza cateva saptamani. Inte timp eu vreau sa -mi reiau activitatea la societatea la care am lucrat, chiar daca ei imi spun sa-mi fac reincadrarea si "demisia" in aceeasi zi, resp in data de 5 nov.Eu nu vreau sa renunt la serviciu pana in momentul in care am incheiat contract cu cealalta firma, nu vreau sa renunt la dreptuil meu. Pt a nu avea probleme la reintoarcerea din CCC imi puteti spune care e procedura :imi fac cerere de reincadrare , cand sa fie datata?
si daca imi trebuie analize madicale? cand sa le fac pt a ma incadra si a nu-mi crea probleme?
cand sa ma prezint la firma , ei spunandu-mi ca pe data de 5 nov?nu este prea tarziu pt toate formele, eu nedorind sa renunt inca la contract?
Imi puteti spune cand se fac analizele pt angajare?Inainte de semnarea CIM?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca a fost corecta incadrarea mea in cartea de munca. recent am avut nevoie de o copie a cartii de munca si am vazut ca sunt incadrata controlor calitate, eu avand decizie de numire in functia de Responsabil cu managementul integrat calitate-mediu si activitate CTC. Functia pe care o detin necesita studii superioare iar cea de controlor calitate mi se pare ceva inferior. Sunt deranjata deoarece pentru angajarea la o alta societate , alaturi de cererea de angajare mi s-a solicitat si copia cartii de munca iar din aceasta reiese ca am ocupat functia de controlor calitate nu ceea ce am scris in CV.

In asteptarea unui raspuns,
Cu stima,

Marioara Stanciu