Dupa CCC de pana la 2 ani, la reintoarcerea la serviciu am fost "fortata" sa iau decizia de a renunta la post si de a ma angaja in alta parte. La noul loc de munca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 6 luni. Daca CIM nu se va prelungi am dreptul la somaj?
Multumesc.
Pe data de 5 nov implineste copilul 2 ani.La firma mi s-a spus ca nu au bani sa ma plateasca , intre timp mi-am gasit alt loc de munca dar mai dureaza cateva saptamani. Inte timp eu vreau sa -mi reiau activitatea la societatea la care am lucrat, chiar daca ei imi spun sa-mi fac reincadrarea si "demisia" in aceeasi zi, resp in data de 5 nov.Eu nu vreau sa renunt la serviciu pana in momentul in care am incheiat contract cu cealalta firma, nu vreau sa renunt la dreptuil meu. Pt a nu avea probleme la reintoarcerea din CCC imi puteti spune care e procedura :imi fac cerere de reincadrare , cand sa fie datata?
si daca imi trebuie analize madicale? cand sa le fac pt a ma incadra si a nu-mi crea probleme?
cand sa ma prezint la firma , ei spunandu-mi ca pe data de 5 nov?nu este prea tarziu pt toate formele, eu nedorind sa renunt inca la contract?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca a fost corecta incadrarea mea in cartea de munca. recent am avut nevoie de o copie a cartii de munca si am vazut ca sunt incadrata controlor calitate, eu avand decizie de numire in functia de Responsabil cu managementul integrat calitate-mediu si activitate CTC. Functia pe care o detin necesita studii superioare iar cea de controlor calitate mi se pare ceva inferior. Sunt deranjata deoarece pentru angajarea la o alta societate , alaturi de cererea de angajare mi s-a solicitat si copia cartii de munca iar din aceasta reiese ca am ocupat functia de controlor calitate nu ceea ce am scris in CV.