eu am luat in 2007,25000 de euro .am platit pana acum in jur de 9000,fara nici o restanta,dar luna aceasta nu am platit decat 100 euro dintr-o rata de 264e, s-ar putea ca o perioda de timp sa tot raman restant ,cel putin pana o sa se angajeze sotia .In conditiile in care platesc din rata se poate executa silit?Banca a marit si rata in momentul cand a crescut si euro.
am cerut o reesalonare, dar nu ma incadrez ,pt ca sotia nu lucreaza.daca ajung in instanta la executarea silita si ma oblig ca o sa platesc cat pot din rata ?
buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu lucrează.Va mulțumesc.
Buna ,dacă societatea a fost declarata inactiva de ANAF,ce obligații am,ținând cont ca nu am avut activitate pe societate de cel puțin 3 ani. Daca ei nu mi-au trimis nici o instiintare sau obligare de plata (cred ca m-am exprimat bine)in 3 ani nu se sterg datoriile?Va mulțumesc.
am un bar si merge doar tv ca aparat pt. muzica ambientala ,taxa pt dreptu de autor nu e inclusa in abonamentul tv care se regaseste in factura de curent?a venit un nene de la ADA anul trecut si de atunci nu a mai venit ,si au venit direct cei de la economic,, serviciu combaterea fraudelor" cu amenintare ca e infractiune. un sfat va rog