avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate florinrr

Activitate florinrr

Cum pot rezilia contractul cu Orange, ținând cont ca mai am pana în noiembrie contact cu ei.Pe cale amiabila nu vor.
Buna ziua,dacă o persoana care lucreza în cadrul MAI si are statut militar poate sa-si ia concediu fara plata pe maxim 1 an?
eu am luat in 2007,25000 de euro .am platit pana acum in jur de 9000,fara nici o restanta,dar luna aceasta nu am platit decat 100 euro dintr-o rata de 264e, s-ar putea ca o perioda de timp sa tot raman restant ,cel putin pana o sa se angajeze sotia .In conditiile in care platesc din rata se poate executa silit?Banca a marit si rata in momentul cand a crescut si euro.
nu se ajunge prima data la proprire?
am cerut o reesalonare, dar nu ma incadrez ,pt ca sotia nu lucreaza.daca ajung in instanta la executarea silita si ma oblig ca o sa platesc cat pot din rata ?
buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu lucrează.Va mulțumesc.
Răspuns la discuția sc declarata inactiva de anaf
nici prin instanta nu am castig de cauza?am inteles ca termenul maxim de a trimite ei inceperea excutarii sau cum io zice e de 3 ani
Buna ,dacă societatea a fost declarata inactiva de ANAF,ce obligații am,ținând cont ca nu am avut activitate pe societate de cel puțin 3 ani. Daca ei nu mi-au trimis nici o instiintare sau obligare de plata (cred ca m-am exprimat bine)in 3 ani nu se sterg datoriile?Va mulțumesc.
as dori sa aflu ce acte sunt necesare pt infiintarea unui videochat legal.
am un bar si merge doar tv ca aparat pt. muzica ambientala ,taxa pt dreptu de autor nu e inclusa in abonamentul tv care se regaseste in factura de curent?a venit un nene de la ADA anul trecut si de atunci nu a mai venit ,si au venit direct cei de la economic,, serviciu combaterea fraudelor" cu amenintare ca e infractiune. un sfat va rog