Pot sa refuz o fisa de post, daca nu sunt de acord cu noile atributii ce nu sunt conforme cu pregatirea profesionala? Este corect? Sau o pot semna cu obiectii?
Care este varianta corecta?
Se poate modifica o fisa de post cu noi atributii care nu corespund cu specialitatea cu care ai fost incadrat? As dori sa stiu care este legislatia care reglementeaza acest aspect.
Buna seara,
In luna ianuarie 2013 urmeaza sa intru in concediu crestere si ingrijire copil, insa cum legea in acest domeniu, din cate stiu, a suferit unele unele modificari intebarea mea este daca mai sunt obligata sa optez pentru unul dau doi ani, si daca se poate sa-mi specificati legea precum si articolul unde gasesc datele care ma intereseaza.
Multumesc anticipat.
O seara placuta .
Multumesc pentru raspuns, insa mai am o intrebare,eu in CCC intru in luna ianuarie (la finalul celor 126 zile de concediu de sarcina si lauzie), dosarul pentru alocatia copilului nu se poate depune separat de dosarul pentru indemnizatia CCC?
Multumesc
Buna Ziua,
Intreabarea mea este legata de alocatia copilului pana la implinirea varsetei de 2 ani.
In momentu de fata sunt in cele 126 zile de concediu de sarcina si lauzie, urmand ca in luna ianuarie sa intru in concediu crestere copil, insa am nelamuriri in ceea ce priveste alocatia copilului, respectiv cei 200 RON, ce acte trebuie sa contina dosarul si unde se depune?
Va multumesc.
Buna ziua,
Intrebarea se refera la cele 126 de concediu de sarcina si lauzie. Sunt la a 2-a sarcina si medicul de familie care imi elibereaza concediul medical de sarcina si lauzie mi-a zis ca din momentul nasterii mai trebuie sa-mi dea doar 42 de zile de concediu. Eu stiu de la prima sarcina ca nr de zile de concediu de sarcina si lauzie este de 126, din care cel putin 42 trebuie sa-ti ramana dupa nastere. rugamintea mea este daca-mi puteti mentiona actul legislativ prin care se mentioneaza impartirea numarului de zile de concediu de sarcina si lauzie.
Buna ziua,
Doresc sa imi fac o afacere prin acaparea de fonduri europene nerambursabile, mai precis m-am gandit la o crescatorie de prepelite. Va rog sa imi spuneti daca exista fonduri europene nerambursabile destinate acestui sector, sa imi oferiti cat mai multe detalii si eventual daca se poate adresele si nr de telefon ale unor firme de consultanta in domeniu.
Multumesc