Buna,mama se afla in italia si mi-a facut o procura la avocat sa o reprezint la cumpararea unei locuinte dar nu stim daca e valabila daca nu e si apostilata, daca trebuie apostilata unde trebuie sa o apostilezi in italia la ce institutie ,exclus institutiile romanesti din italia unde nu poate sa ajunga .In romania o traducem si o legalizam din nou tradusa.
As dori sa stiu cum se procedeaza pentru contopirea de pedepse.Cine trebuie sa o faca ?Detinutul trebuie sa faca vreo cerere sa i se contopeasca pedesele sau se face de la sine de catre cel ce ia hotararea judecatoreasca finala?
Va multumesc aura78
a fost arestat ,dar politaiul care l-a ridicat a scris ca el ar fi declarat verbal ca evadeaza,ceea ce nu s-a intamplat ,al vrea sa iese la munca ,dar din cauza acestei declaratii cand l-au arestat nu poate iesi la munca,a facut cerere de iesire la munca dar pana acum nimic, .Fapta comisa este conducerea fara permis in stare de ebrietate,
cand a fost arestat i sa trecut ca "din declaratie verbala are tendinta de evadare",el incearaca sa iese la munca dar aceasta il impiedica ce trebuie sa fac sa -i scoata aceasta declaratie sau ce demersuri trebuiesc facute ca sa i se scoata aceasta declaratie?Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca sa -i poata scoate aceasta declaratie
aura78
Are trei condamanari la regimul rutier.Prima este de 4 luni cu suspendare ,cea de-a doua este de un an plus cele patru luni si a fost arestat dupa executarea a patru luni i s-a dat si a treia condamnare de un an si doua luni nemaipunandu-se cele patru luni cu suspendare pe care le executase .Ultima sentinta fiind data in timp ce-si executa pedeapsa.Precizez ca a fost condamnat pentru conducere fara pemis care ii era suspendat si in stare de ebrietate,nu au fost victime.Asi dori sa aflu daca putem sa facem demersuri pentru iesirea mai devreme din penitenciar sau mai trebuie sa execute di pedeapsa?aura78
Va multumesc!
Fratele meu este inchis pe o perioada se 1 an si 4 luni la regimul auto.A savarsit deja 2 luni din pedeapsa.Momentan mai are un proces pe rol cu aceeasi fapta,conducerea fara permis in stare de ebrietate,acesta este al 4-lea proces .
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate de rejudecare a cazurilor.
astept raspuns aura78
mica reforma ajuta in vreun fel detinutii care au un verdict definitiv si executa deja din pedeapsa?li se mai micsoreaza din pedeapsa tinind cont ca si-a recunoscut vina?
va rog sa-mi dati un raspuns!!aura78