avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exista vreo modalitate de rejudecare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exista vreo modalitate de rejudecare

Fratele meu este inchis pe o perioada se 1 an si 4 luni la regimul auto.A savarsit deja 2 luni din pedeapsa.Momentan mai are un proces pe rol cu aceeasi fapta,conducerea fara permis in stare de ebrietate,acesta este al 4-lea proces .
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate de rejudecare a cazurilor.
astept raspuns aura78
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:09, 29 Noiembrie 2010
rejudecarea cauzelor in care a ramas o hotărâre definitivă nu mai este posibilă. Să facă cerere de contopire a pedepselor.

offtopic: fratele dvs nu e cu toate acasă? presupun că a mai fost condamnat si asta ce execută nu e prima. In mod normal prima data a primit cu suspendare...
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Eva Fekete, Avocat
Singurele cai de atac posibile,daca sunt intrunite conditiile legii in acest sens,sunt contestatiile in anulare si la executare.
Oricum pedepsele se vor contopi si este posibil ca magistratul care va solutiona contopirea pedepselor,avand in vedere"apetenta" fratelui dvs pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere,este posibil sa ii aplice un spor de pedeapsa conform art.34 lit.b c.pen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
O condamnare + asteptarea a inca una mihaistefanadrian mihaistefanadrian Buna ziua, Am o problema. Am fost judecat pentru inselaciune si am fost condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare 5 ani. Fapta ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)