Fratele meu este inchis pe o perioada se 1 an si 4 luni la regimul auto.A savarsit deja 2 luni din pedeapsa.Momentan mai are un proces pe rol cu aceeasi fapta,conducerea fara permis in stare de ebrietate,acesta este al 4-lea proces .
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate de rejudecare a cazurilor.
astept raspuns aura78
rejudecarea cauzelor in care a ramas o hotărâre definitivă nu mai este posibilă. Să facă cerere de contopire a pedepselor.
offtopic: fratele dvs nu e cu toate acasă? presupun că a mai fost condamnat si asta ce execută nu e prima. In mod normal prima data a primit cu suspendare...
Singurele cai de atac posibile,daca sunt intrunite conditiile legii in acest sens,sunt contestatiile in anulare si la executare.
Oricum pedepsele se vor contopi si este posibil ca magistratul care va solutiona contopirea pedepselor,avand in vedere"apetenta" fratelui dvs pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere,este posibil sa ii aplice un spor de pedeapsa conform art.34 lit.b c.pen
Deducerea de pedeapsa
luysa
varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)