avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate warm_rain

Activitate warm_rain

Răspuns la discuția inmatriculare atv
Va multumesc pentru raspuns, fostul proprietar nu il inmatriculase, sper doar sa nu fi facut o mare greseala si sa se rezolve tot.
Va doresc o zi buna.
Buna ziua, am cumparat recent un atv, proprietarul nu era acasa in momentul in care l-am luat si nu mi-a putut da actele asa ca urma sa le primesc a doua zi. Au trecut cateva zile bune de atunci, l-am sunat pe proprietar si mi-a spus ca nu mai gaseste actele.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez sa-l pot inmatricula, daca se mai poate face ceva sau daca nu ce pot face sa-mi recuperez banii pe el.
Va multumesc
Răspuns la discuția amenintari
va multumesc mult pentru raspuns, domnul respectiv a scos un cutit si a venit cu el spre mine de fata cu niste copii minori care nu intelegeau ce se intampla....a fost imobilizat, luat cutitul si ascuns...tind sa cred ca nici nu este in deplinatatea facultatilor mintale de aceea apelez la ajutorul vostru...pentru o expertiza medicala psihiatrica unde trebuie sa ma adresez...nu pot continua asa multa vreme...mi-e teama sa si dorm nopatea....va multumesc
Discuție amenintari
Buna ziua ma puteti ajuta va rog cu cateva sfaturi, locuiesc la casa si am un vecin care ne tot ameninta atat pe mine cat si familia mea, cu diferite obiecte din curte, furci, cutite, vorbe urate.... vreau sa stiu daca merg si fac plangere la politie atat eu cat si celelalte persoane amenintate putem rezolva ceva?....nu as vrea sa scape doar cu o amenda ca nu ar rezolva situatia ba cred ca ar fi mai rau...imi este teama pentru familia mea, ei nu se pot apara si nu as vrea sa intre in raza cutitului lui asa cum ameninta mereu...va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat
Buna ziua, am deschis un PFA in domeniul it si ma intereseaza daca pot deschide si un SRL pe acelasi domeniu, ca asociat unic sau 2 asociati, si daca sediul poate fi la aceeasi adresa ca a PFA-ului? Va rog cateva sfaturi cu privire si la deschiderea SRL-ului, acte, adresa, si legislatie, va multumesc.
Răspuns la discuția Girant la ananghie
Domnule avocat Julea Stefan, va multumesc pentru raspunsuri.....eu am insa o nelamurire.... "nu se executa intai bunurile titularului si apoi ale girantului ci oricare dupa bunul plac al bancii" .... de ce se executa dupa bunul plac al bancii? .... nu inteleg asta.... sa presupunem : titularul de credit are in posesie un autovehicul, o casa, este si salariat....girantii (in numar de 2) sunt doar salariati....

Va rog imi puteti spune daca se poate ca hotararea judecatoreasca irevocabila pentru achitarea datoriilor sa fie doar pe numele girantilor? si daca da ....de ce?

Va multumesc.

p.s. unul din giranti nu a primit citatia pentru prezentare la proces....iar pe hotarare scrie ca s-a judecat in lipsa, cum se poate acest lucru atata timp cat nu a avut cunostinta despre acest proces.... Va multumesc inca o data

multumesc BX m-am gandit eu ca banii se evapora pe undeva dar am crezut ca poate reusesc sa fac ceva, cu toate ca sunt constienta de faptul ca sunt prea mica pentru asta, multumesc inca o data, toate cele bune :)
Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare... daca exista o lege sau un alt document oficial in care sa aflu cine este tras la raspundere, cine are obligatii, atributii fata de cei ce platesc taxele de drum, rovinietele etc, in cazul in care din cauza unor lucrari de drumuri nesemnalizate , in cazul de fata o portiune decupata din asfalt, autovehiculul meu se defecteaza.... va multumesc anticipat.