avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare atv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare atv

Buna ziua, am cumparat recent un atv, proprietarul nu era acasa in momentul in care l-am luat si nu mi-a putut da actele asa ca urma sa le primesc a doua zi. Au trecut cateva zile bune de atunci, l-am sunat pe proprietar si mi-a spus ca nu mai gaseste actele.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez sa-l pot inmatricula, daca se mai poate face ceva sau daca nu ce pot face sa-mi recuperez banii pe el.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:00, 10 Mai 2013
Buna ziua,
Proprietarul vechi va trebui sa faca diligente sa recupereze actele vechi pierdute sau sa solicite copii de pe acestea de la institutia de la care l-a achizitionat.
Nu exista copii la politie cand l-a inmatriculat el? Eventual solicitati (de fapt el) copii certificate de la serviciul inmatriculari.
Daca nu va da actele va trebui sa-i restituiti ATV-ul si sa va restituie banii. In caz contrar va trebui sa mergeti in instanta cu el.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc pentru raspuns, fostul proprietar nu il inmatriculase, sper doar sa nu fi facut o mare greseala si sa se rezolve tot.
Va doresc o zi buna.
atunci sa solicite copii de la fostul proprietar daca este din strainatate.
Sper sa nu fie furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat masina furata - recuperare bani, implicatii penale ContSters301822 ContSters301822 Buna ziua poate ma poate ajuta si pe mine cineva,luna aceasta am cumparat o masina din jud timis ,masina fiind adusa din italia ,am verificat actele toate sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)