avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate iulianasab

Activitate iulianasab

Răspuns la discuția Sfaturi legate de o donatie...
in cazul in care parintii mei doneaza imobilul doar sotului sau atat sotului meu cat si mie meu,mai poate fi atacat in instanta de catre surorile mele?multumesc.
in cazul in care parintii mei ar dona casa atat mie cat si sotului meu ar mai putea fi atacata in instanta acest act de donatie?dar daca ar dona-o doar sotului meu?multumesc.
ok.mersi.contractul de intretinere nu il pot face deoarece surorile mele nu sunt de acord ca parintii sa imi dea mie casa,in totalitate.nu stiu care ar fi solutia?dati mi un sfat.
care e singura solutie,care nu poate fi atacat in instanta-donatia,vanzare cumparare testament sau exista alta solutie?multumesc.
Care este solutia,care nu poate fi atacata in instanta?as dori ca pe perioada vietii ei sa fie proprietarii casei,iar eu sa devin proprietar doar dupa decesul lor.sper ca peste foarte multi ani.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa decesul parintilor?Dorim ca pe perioada a vietii,sa fie parintii mei in continuare proprietari iar dupa decesul acestora sa devin eu proprietarul casei.Este posibil.Multumesc anticipat.Cu stima,Iuliana.
ASTEPT RASPUNSUL CELOR CARE DORESC SA MI RASPUNDA LA ACEASTA INTREBARE.MULTUMESC ANTICIPAT?
puteti pune un venit brut estimat de 2500 ron,cheltuieli 1400 ron.si un venit net estimat de 1100ron si veti plati un impozit de 176ron,deoarece impozitul reprezinta 16%din venutul net estimat,ptr.intreprinderile individuale.daca doriti mai multe informatii imi puteti trimite un mesaj privat.
ms ptr raspuns.putem discuta pe mess?ms
AS DORI SA STIU DE CE ACTE AM NEVOIE PTR A MA ANGAJA CA ASISTENT MEDICAL IN STRAINATATE?EU AM TERMINAT FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE ,SPECIALIZ.ASISTENTA MEDICALA,GENERALA IN ANUL 2009.NU AM EXPERIENTA IN DOMENIU SI NU AM FACUT VOLUNTARIAT.CEI DIN STRAINATATE PUN CONDITIA CA CEL CARE DORESTE SA FIE ANGAJAT TREBUIE SA FI FACUT VOLUNTARIAT?MULTUMESC ANTICIPAT.
Daca un cetatean stran,posesor al unei carti de rezidenta pentru membri de familie valabila un an pleaca 7-8 luni in tara sa de origine,cei de la ORI au dreptul de a i anulsa valabilitatea si de a nu i acorda cartea de rezidenta valabila 5ani,pe motiv ca a parasit romania7-8 luni?multumesc anticipat.