avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate iancu_ic

Activitate iancu_ic

Va multumesc si numai bine!
Buna ziua,
Legat de acest subiect, "Contract vanzare-cumparare auto SC catre pers. fizica", formularul contractului trebuie sa fie tipizat ( ma refer la cel care era in 3 culori), sau se poate completa un formular tip pdf si tipari la imprimanta de 3 ori (si bineinteles semnaturile vor fi si ele date de 3 ori de vanzator si cumparator).
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția FF pentru salariat aflat in CCC
Daca gresesc imi cer scuze, dar s-a ajuns pe acest forum ca toata lumea sa intrebe si nimeni nu mai raspunde!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția FF pentru salariat aflat in CCC
Nu a avut nimeni o salariata in CIC un an intreg!!!! Doresc sa-mi spuna si mie daca a completat FISA FISCAL pentru anul respectiv.
Multumesc!
Rog si eu un raspuns de la cine stie sigur daca se completeaza FF in zero pentru o salariata aflata toata perioada in ccc?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția declaratia 112
1. In Anexa 1 completezi mai intai DATE DE IDENTIFICARE A PLÃTITORULUI
pana la tasta:
Completati asiguratii inainte de......
2. Apasati pe aceasta tasta sau va duceti prin scroll la Anexa 1.2 Asigurati
3. Completati pe rand un asigurat cu datele cerute: de identificare, co-asigurati
4. Selectati Sectiune A din aceasta anexa daca salariatii nu au concedii sau mai multe contracte. Se deschide un tabel in care selectati sau completati cele cerute: tip asigurat, pensionar sau nu, .... pana la venit brut, si corectati valorile conform statului de plata.
5. Apasati tasta de verificare si adaugati apoi urmatorul salariat. ( eventual apasati pe tasta cu +)
6. Dupa ce terminati apasati tasta TERMINAT DE COMPLETAT salariati... si salt la Anexa 1.1
7 Completati si aici "alte date platitor"
8 Mergeti apoi din nou sus de tot si inainte de tasta VALIDARE aveti o alta tasta ADAUGA SAU ACTUALIZEAZA CREANTE. Apasati pe ea si o sa aveti creantele corespunzatoare salariatilor!
Răspuns la discuția Completare D112
Trebuie sa completezi data la care a fost angajat asiguratul indiferent de perioada (ex: 21.03.2005)

Răspuns la discuția declaratia 112
D-na Gabrielle Monique,
Daca sunteti amabila am si eu o intrebare:
Pentru o salariata aflata in CCC se bifeaza SECTIUNE A sau B, unde trebuie sa se treaca toate orele din luna suspendate?
Multumesc anticipat!
Multumesc pentru confirmare. La validare nu da erori, dar nu se va sti de ce apare cu ore suspendate!!!!!!
Si eu am o neclaritate in ceea ce priveste completarea declaratiei D112:
Pentru o salariata aflata in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani se trece in "ANEXA 1.2 Asigurat" la "SECTIUNEA A", pentru ianuarie 2011 ca exemplu:

5. Ore lucrate efectiv în lună : 0
6. Ore suspendate in lună : 168
7. Total zile lucrate : 0
8. Venit brut realizat : 0
9. Bazã Contributie Individualã SOMAJ : 0
etc.
De fapt toate orele de lucru ale lunii respectiv sunt trecute ore suspendate si pun in evidenta situatia salariatei. Alta precizare prin formular nu am mai vazut.
Multumesc anticipat!