Buna ziua,
Legat de acest subiect, "Contract vanzare-cumparare auto SC catre pers. fizica", formularul contractului trebuie sa fie tipizat ( ma refer la cel care era in 3 culori), sau se poate completa un formular tip pdf si tipari la imprimanta de 3 ori (si bineinteles semnaturile vor fi si ele date de 3 ori de vanzator si cumparator).
Multumesc anticipat.
1. In Anexa 1 completezi mai intai DATE DE IDENTIFICARE A PLÃTITORULUI
pana la tasta:
Completati asiguratii inainte de......
2. Apasati pe aceasta tasta sau va duceti prin scroll la Anexa 1.2 Asigurati
3. Completati pe rand un asigurat cu datele cerute: de identificare, co-asigurati
4. Selectati Sectiune A din aceasta anexa daca salariatii nu au concedii sau mai multe contracte. Se deschide un tabel in care selectati sau completati cele cerute: tip asigurat, pensionar sau nu, .... pana la venit brut, si corectati valorile conform statului de plata.
5. Apasati tasta de verificare si adaugati apoi urmatorul salariat. ( eventual apasati pe tasta cu +)
6. Dupa ce terminati apasati tasta TERMINAT DE COMPLETAT salariati... si salt la Anexa 1.1
7 Completati si aici "alte date platitor"
8 Mergeti apoi din nou sus de tot si inainte de tasta VALIDARE aveti o alta tasta ADAUGA SAU ACTUALIZEAZA CREANTE. Apasati pe ea si o sa aveti creantele corespunzatoare salariatilor!
D-na Gabrielle Monique,
Daca sunteti amabila am si eu o intrebare:
Pentru o salariata aflata in CCC se bifeaza SECTIUNE A sau B, unde trebuie sa se treaca toate orele din luna suspendate?
Multumesc anticipat!
Si eu am o neclaritate in ceea ce priveste completarea declaratiei D112:
Pentru o salariata aflata in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani se trece in "ANEXA 1.2 Asigurat" la "SECTIUNEA A", pentru ianuarie 2011 ca exemplu:
5. Ore lucrate efectiv în lună : 0
6. Ore suspendate in lună : 168
7. Total zile lucrate : 0
8. Venit brut realizat : 0
9. Bazã Contributie Individualã SOMAJ : 0
etc.
De fapt toate orele de lucru ale lunii respectiv sunt trecute ore suspendate si pun in evidenta situatia salariatei. Alta precizare prin formular nu am mai vazut.
Multumesc anticipat!