avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FF pentru salariat aflat in CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FF pentru salariat aflat in CCC

Rog si eu un raspuns de la cine stie sigur daca se completeaza FF in zero pentru o salariata aflata toata perioada in ccc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iancu_ic , utilizator 11:34, 14 Ianuarie 2012
Nu a avut nimeni o salariata in CIC un an intreg!!!! Doresc sa-mi spuna si mie daca a completat FISA FISCAL pentru anul respectiv.
Multumesc!
Daca gresesc imi cer scuze, dar s-a ajuns pe acest forum ca toata lumea sa intrebe si nimeni nu mai raspunde!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala pe 2010 b3rt1 b3rt1 Din cate am inteles de anul acesta este obligatorie depunerea la adm. fin. si a fisei fiscale pe 2010. Eu pana acum n-am mai facut fisa fiscala si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2010 - mod de completare undelfin undelfin Unei persoane i se cere la banca FF 2010 pt un dosar de credit. persoana respectiva a lucrat la o societate incepand cu iunie 2010 pana in prezent, anterior ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala cinevasuspect cinevasuspect sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)