avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate anaromina

Activitate anaromina

Am o problema mare. Cand m-am casatorit i-am facut domiciliul sotului la mine in apartament. Locuinta fiind bun propriu Suntem in divort.Acum vreau sa nu mai aiba domiciliul la mine pentru ca vine si face scandal in fata usii si cand vine politia arata buletinul. Oricum nu mai locuieste de 6 luni la mine.
Vreau sa fac o actiune in instanta prin care sa-l dau afara. Am inteles ca nu se poate altfel. Si nu stiu ce trebuie sa contina.
Va multumesc
Sotul meu, de care inca nu am divortat, a obtinut prin ordonanta sa ia copilul nostru, in varsta de 2 ani si jumatate, un weekend pe luna si de Craciun. Eu nu vreau sa o las pe fetita deoarece am aflat ca nu vrea sa o mai aduca inapoi. Mentionez ca nu este incredintata inca nici unuia dintre noi. Daca eu nu ma supun hotararii si el vine cu un executor judecatoresc ce pot sa fac??? Un lucru bun este ca in hotarare nu este bine specificat domiciliul copilului. Este scris ,,Domiciliul efectiv"pentru ca fetita mai sta si la parintii mei care nu sunt in Bucuresti.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac!!!
Sunt in divort cu sotul meu. Am o fetita de 2 ani si 6 luni. A obtinut un program de vizitare destul de larg. O data pe luna de vineri seara pana duminica seara, de Craciun, de PAste etc....Cunosc mamici care au divortat si fostii soti vad copii doar in prezenta lor fara sa ii poata lua peste noapte!!! De ce la mine este altfel????
Ce trebuie sa fac???? Am introdus recurs. Dar mi-e teama ca nu o sa reusesc ....
Multumesc mult pentru sfaturi!
Dar am inteles ca recursul nu suspenda hotararea instantei de la judecatorie!!!
Asa ca???? Nu imi poate face plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti??? Mai am 2 plangeri penale..... E procesoman sotul meu. Cu toate ca nu a venit decat de 2 ori sa vada copilul. Asta in cateva luni.....Si in actiunea de divort cere incredintarea copilului . Sa-l creasca bunicii.....
Trebuia sa solicit suspendarea in recurs???
Sunt in divort cu sotul meu. Dar, intre timp, el a inaintat o ordonanta pentru vizitarea copilului nostru care are 2 ani. A obtinut sa o ia 3 zile pe luna. nu sunt de acord cu hotararea instantei asa ca am inaintat recurs. Dar ce fac pana atunci??? nu vreau ca sa ia copilul pentru ca nu-l mai aduce inapoi. Nu este incredintat inca niciunuia dintre noi! sunt disperata!