avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate lodge

Activitate lodge

Iertati-ma nu am inteles,cu aceasi firma cu ,care am avut contrctul ?
Va multumesc foarte mult?
Buna seara!
Va rog,sa ma ajutati cu un raspuns!
Am pierdut un proces in noiembrie 2011,s-au impus cheltuieli de judecata .Din ianuarie 2012 am inceput sa platesc aceste cheltuieli,trimitand lunar o suma minima,inclusiv si pe aceasta luna!
Ieri m-am trezit cu somatie din partea executorului cum ca trebuie sa platesc cheltuieliile de judecata plus onorariul executorului si al avocatului!
Ce trebuie sa fac?
Ce sanse am daca fac contestatie?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Va rog sa-mi spuneti:sunt obligata sa inchei contractul de postgarantie cu aceasi firma ?
Buna seara.
Sunt PFA si am cumparat casa de marcat de la o firma cu care am incheiat si contractul de service.A expirat contractul cu aceasta firma.Primesc sms-uri de la aceasta firma cu acest text:pentru a preveni consecintele legale va rugam sa ne contactati.
Cum adica consecinte legale,ma poate obliga sa fac un alt contrct de service cu aceasta firma?
Legal sunt obligata sa fac contract de service pentru casa de marcat?
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!

Va multumesc pentru raspuns! Nu,nu am platit toata suma,ca nu aveam de unde!Am trimis lunar o suma minima !
Spuneti-mi va rog de ce trimite sumatie dupa atatea luni,are acest drept?
Da,o sa fac contestatie!Ce ar putea dispune instanta?
Va multumesc aticipat!
Buna seara.
In urma cu un an am pierdut un proces.S-a cerut sa platim cheltuieli de judecata.Dupa ce am primit sentinta,lunar am trimis o suma de bani,exceptand ultimele 2 luni,cand am platit la o luna si jumatate.Dupa aproape un an de zile ,mai exact astazi ,am primit o somatie cu titlul executoriu pentru aceste cheltuieli de judecata.Precizez ,ca am toate chitantele de plata!
Va rog ,daca poate cineva sa ma lamureasca ce se intampla?Ce trebuie sa fac?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Buna seara,
Nu am primit procesul verbal,totul s-a intamplat in aceasta seara la orele 19,30.Pentru ,ca nu am vrut sa semnez,am fost amenintata (o sa ne mai intalnim in trafic si o sa am grija de d-voastra),sun cuvintele politistului!Intentionez sa ma adresez si comandantului PENTRU A MA PLANGE DE ATITUDINEA POLITISTULUI.Se poate contesta procesul-verbal si aici,la sediul politiei,adresandu-ma sefului de post,pentru anularea acestuia, tinand cont ca nu l-am semnat?
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!
Buna seara ,
Va rog,sa ma ajutati sa contest o amenda de circulatie,cum se procedeaza!Nu sunt vinovat,consider ca s-a facut un abuz!
Mentionez,ca nu am semnat procesul verbal!
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția Nota de evaluare
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Lucrez in sectorul privat!Dureros este ca evaluatorul este partinitor si rau- voitor, nu are calitatea de a evalua,cel putin in ceea ce priveste sectia noastra,(Relatii cu publicul),iar noi suntem la mana lui!
Buna ziua,
Va rog,sa-mi spuneti daca, nota finala de la evaluare poate afecta la un nou loc de munca si in ce masura!Evaluarea se face in fiecare an ori odata la 3 ani?V
Va multumesc foarte mult!