Am luat un credit de la o anumita institutie si dupa o perioada am platit anticipat o suma care era aproximativ 70% din suma datorata,adevarul este ca mi-a fost micsorata rata,dar suma datorata a ramas aceeasi.
As dori sa stiu daca ceea ce a facut reprezentantul acelei institutii poate fi atacat in vre-un fel,ce as putea face in acest caz?
Buna seara
sunt sofer profesionist si in urma cu citiva ani am avut un accident in urma caruia m-amales cu o condamnare cu suspendare si cu permisul anulat,permisul l-am redobandit acum aproape doi ani,problema actuala este urmatoarea:fiind sofer profesionist posed atestat profesional (CPC) care peste putin timp expira dar acum datorita faptului ca am permis nou adica obtinut dupa 2009 mi se spune ca trebuie sa obtin atestatul profesional tip CPI,acest tip de atestat l-am obtinut acum
10 ani si din cate stiu eu acesta nu mi-a fost anulat ca sa fiu nevoit sa reiau calificarea profesionala de la stadiul de incepator.
Intrebarea mea este :ce as putea sa fac pentr-u a obtine in continuare atestatul tip CPC? Bine inteles cu examenul necesar.
In urma unui accident rutier a avut loc un proces penal care sa solutionat la data de;29 iunie 2011,asiguratorul camionului pe care-l conduceam a solicitat recurs care a fost respins ca nefondat la data de;8 noiembrie 2011.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti care este data de la care se considera anulat permisul de conducere.
este adevarat ca a intrat in vigoare o noua lege care da dreptul de a incheia un acord cu victima care are mai mult de 60 zile de ingrijiri medicale?
mai este necesar acest acord daca victima a declarat ca nu are nici-o pretentie?
As dori sa stiu daca in urma unui accident soldat cu vatamare corporala rezolutia finala a judecatorului ar putea face referire si la anularea permisului de conducere
Am avut un accident acum 3 ani spun eu destul de grav pentru-ca victima are aprox. 150 zile de ingrijiri medicale,procesul penal este pe rol dar inca nu a inceput.
Recent m-am trezit cu citatie la un alt proces de fond cu spitalul si serviciul de urgenta .Oare va mai plati RCAul soitalizarea?